Alienware Alpha R2 Owners Club - Page 6 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #51 of 256 Old 07-15-2016, 08:13 AM
 
retroPhil's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
Quote:
Originally Posted by spoonablehippo View Post

Yep, after the overclock that's pretty much the first test I did lol

I'm desperately hoping it's good enough to cope with Elite Dangerous in VR, even if on low settings.

Will you be getting a VR headset soon retroPhil?

https://www.youtube.com/watch?v=yEYbpwkHxeA
spoonablehippo likes this.
retroPhil is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #52 of 256 Old 07-15-2016, 08:52 AM
 
spoonablehippo's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 129
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
Quote:
Originally Posted by retroPhil View Post

https://www.youtube.com/watch?v=yEYbpwkHxeA

Thank you!!!!!
I've asked the guy what frame rates he's getting etc and the overall experience.

I actually have a R9 390X sat here, but no amplifier.
spoonablehippo is offline  
post #53 of 256 Old 07-15-2016, 08:53 AM
 
retroPhil's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
Quote:
Originally Posted by spoonablehippo View Post

Thank you!!!!!
I've asked the guy what frame rates he's getting etc and the overall experience.

I actually have a R9 390X sat here, but no amplifier.

Nice nice biggrin.gif

Hopefully I will be getting one yes. Probably going to be late next month tho.
retroPhil is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #54 of 256 Old 07-15-2016, 08:59 AM
 
retroPhil's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
Quote:
Originally Posted by spoonablehippo View Post

Thank you!!!!!
I've asked the guy what frame rates he's getting etc and the overall experience.

I actually have a R9 390X sat here, but no amplifier.

lol I've just commented aswell. Guys getting bombarded biggrin.gif
retroPhil is offline  
post #55 of 256 Old 07-15-2016, 12:09 PM
 
ATWTech's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
I've had it shut down twice since over clocking. Both on Black Ops 3. Max temp is like 83c. What's the highest it should go that I should get worried?

Never experienced it on the R1.
ATWTech is offline  
post #56 of 256 Old 07-15-2016, 12:14 PM
 
retroPhil's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
Quote:
Originally Posted by ATWTech View Post

I've had it shut down twice since over clocking. Both on Black Ops 3. Max temp is like 83c. What's the highest it should go that I should get worried?

Never experienced it on the R1.

I've had it running 82c with GTA5/Doom and everythings been ok. How long had you been running for?

im on +200 / +400
retroPhil is offline  
post #57 of 256 Old 07-15-2016, 12:22 PM
 
ATWTech's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by retroPhil View Post

I've had it running 82c with GTA5/Doom and everythings been ok. How long had you been running for?

im on +200 / +400


Just had another shut down not even overclocked and it's at 82c or so. So weird.
ATWTech is offline  
post #58 of 256 Old 07-15-2016, 12:33 PM
 
Magnusson2004's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by ATWTech View Post

Just had another shut down not even overclocked and it's at 82c or so. So weird.
I am also on 82c, without oc. Had no issues..hopefully will not have any:)
Magnusson2004 is offline  
post #59 of 256 Old 07-15-2016, 12:35 PM
 
retroPhil's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
retroPhil is offline  
post #60 of 256 Old 07-15-2016, 12:56 PM
 
Magnusson2004's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by retroPhil View Post



I see you are using driver 359.46..is that the driver that came with the R2? Is that a custom AW driver?

I upgraded mine to newest Nvidia driver on their homepage. Hope that doesn't mess anything up
Magnusson2004 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off