Popping/Cracking/Stuttering with playback - Page 4 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #31 of 34 Old 08-12-2007, 05:13 PM
4.0 GHz
 
MGX1016's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: New York City
Posts: 5,556
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 181
He is saying try to put in a soundcard and turn off onboard..

Quote:
Originally Posted by manolith go_quote.gif
I guess that intel is really serious about competin with itself.
MGX1016 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 34 Old 08-12-2007, 05:53 PM
boots cats boots boots cats
 
Join Date: Feb 2006
Location: Arizona
Posts: 4,030
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 308
Quote:
Originally Posted by Penicilyn View Post
I've used two different motherboards. It's onboard sound if anyone would bother to read the origional post
If you would bother to read the responses to your own thread you would see that I've been viewing it entirely from the beginning.

From the desk of Dr. Aaron (Click to show)Warning: Spoiler! (Click to show)

Quote:
Originally Posted by mrwesth go_quote.gif
Connery was the best. He set our expectations of what a bond should be. It's like comparing all future girlfriends too your first... only your first is Jessica Alba and only dating ugly chicks after her.
Quote:
Originally Posted by ryaan go_quote.gif
i dont need a car because i sit at my computer all day playing WoW.
my epic mount is pretty sick though, idk the year but its a level 80.


Think you're getting good video quality with VLC? Think again.
Click here to see who is a killjoy and who isn't. - Own a Volkswagen?...
aaronman is offline  
post #33 of 34 Old 08-17-2007, 12:40 PM - Thread Starter
Can't fly straight and level
 
Penicilyn's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: St John's, NL, Canada
Posts: 10,152
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 978
Bump! It's been far to long to fix this problem, please help guys


Overclock.net 10 Year Member 

Penicilyn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #34 of 34 Old 08-17-2007, 01:12 PM
4.0ghz
 
Join Date: Aug 2006
Location: USA [*=]
Posts: 814
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 56
You using any codecs(IE stupid ass codec packs)?

Have you tried FFDShow tis great.

Have you tryed turning down acceleration.

EDIT: OR if that don't work just buy a cheap sound card because onboard sound sucks PERIOD...

SAVE THE INTERNET
|
V
NET NEUTRALITY typer.gif
_______________________________________
<(^_^<) <( ^_^ )> (>^_^)>

"Oh by the way, YOU'RE WELCOME!" - Nick Burns
rfarris is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off