[hardocp] Crysis: DX9 vs. DX10 - Page 4 - Overclock.net

Forum Jump: 
Closed Thread
 
Thread Tools
post #31 of 54 Old 04-13-2008, 06:42 PM
4.0ghz
 
sublime0's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 5,020
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 215
Quote:
Originally Posted by Licht View Post
You prefer DX9 water? Have you seen the DX10 water in Bioshock?
Yea its nice. But i love the dx10 water in crysis
sublime0 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 54 Old 04-13-2008, 07:23 PM
:(){ :|:& };:
 
binormalkilla's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Jonesboro, Arkansas
Posts: 11,415
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 496
Quote:
Originally Posted by Licht View Post
You prefer DX9 water? Have you seen the DX10 water in Bioshock?
Yea I agree it does look substantially better in Bioshock with DX10.

binormalkilla is offline  
post #33 of 54 Old 04-13-2008, 08:34 PM
2.4ghz
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 436
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by gtarmanrob View Post
*facepalm* for the Vista attack.
so your defending inanimate software? wow go outside dude.
Dueling Banjo's is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #34 of 54 Old 04-13-2008, 08:40 PM
Heaven's Full and Hell Won't Have Me
 
Join Date: Jul 2007
Location: Perth, Australia
Posts: 10,452
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 321
Quote:
Originally Posted by Dueling Banjo's View Post
so your defending inanimate software? wow go outside dude.
lol? go outside? because u made a lame attack on Vista, and i commented back. theres nothing wrong with Vista, there hasnt been for a very long time. and given i use Vista with no problems, and havnt had any problems since having Vista, and im one of many, you're comment above is both pointless and immature.

*second facepalm* <- see, thats immaturity, but i just stooped to your level . and its raining outside so i think i'll stay in today but thanks for the tip.

Wait, we can't stop here. This is bat country...

Still Wanna Visit Australia?
Quote:
"If there's anything worth doing, it's worth doing right." -
Hunter S. Thompson
gtarmanrob is offline  
post #35 of 54 Old 04-13-2008, 08:55 PM
3.5ghz
 
stingerjg's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Omaha, NE
Posts: 759
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 44
Quote:
Originally Posted by Warmech View Post
Im using xp because its not as crappy as vista,So i cant use dx10.
I dont have any problems running mine set at high on my sig rig. I just installed the DX9 EFFECTS ENHANCER from http://www.actiontrip.com/cheats/crysis.phtml. It looks like its running on vista but it doesnt run smooth like it does on high.



Quote:
Originally Posted by the.FBI go_quote.gif
Bye money, hello aluminum sexiness.

10 Million+ Folding at Home points 

stingerjg is offline  
post #36 of 54 Old 04-13-2008, 08:57 PM
You're a Loose Cannon, Bobrovsky!
 
pow3rtr1p's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Joliet, IL
Posts: 8,644
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 570
Quote:
Originally Posted by Dueling Banjo's View Post
so your defending inanimate software? wow go outside dude.
Ya, way to comment like it's freaking 2007... Vista is great, now, and a majority of the people here with High End rigs have moved on to it. You are not longer on the bandwagon of Vista-bashers... People who still use XP are either benchmark whores, have DX9 cards, lack the RAM, or simply got so used to the XP interface that they are reluctant to switch. There is no longer anything so horribly wrong with Vista that you shouldn't upgrade if you can.

And as for DX10 settings, they must be running at 1920 x 1200 and / or with high AA. I can run it perfectly playable on Very High settings at 1280 x 1024, and my rig is by no means "bleeding edge".

pow3rtr1p is offline  
post #37 of 54 Old 04-13-2008, 10:08 PM
4.0ghz
 
Leck's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,108
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 23
DirectX 10 using less physical memory than DirectX 9?

Huh?

Since when the **** does Vista use "LESS" Mem than XP?

Other than that I have a couple points to make:

1.) I'm not paying for another O/S when XP works fine

2.) Vista is bloated

3.) Theres no quality difference in DX10 and DX9 ... ooo the water looks shimmier ... yeah no

For those that have DX10 thats yummy and nice, but I'm not going to bother with Vista until I get a damn good reason other than blatent copies of Linux of Mac OS
Leck is offline  
post #38 of 54 Old 04-13-2008, 10:15 PM
You're a Loose Cannon, Bobrovsky!
 
pow3rtr1p's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Joliet, IL
Posts: 8,644
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 570
Quote:
Originally Posted by Leck View Post
DirectX 10 using less physical memory than DirectX 9?

Huh?

Since when the **** does Vista use "LESS" Mem than XP?

Other than that I have a couple points to make:

1.) I'm not paying for another O/S when XP works fine

2.) Vista is bloated

3.) Theres no quality difference in DX10 and DX9 ... ooo the water looks shimmier ... yeah no

For those that have DX10 thats yummy and nice, but I'm not going to bother with Vista until I get a damn good reason other than blatent copies of Linux of Mac OS
Well then, you can just sleep soundly knowing you're getting the most out of your $400+ video card

pow3rtr1p is offline  
post #39 of 54 Old 04-13-2008, 11:38 PM
Multi-Quote King
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 10,347
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 845
Quote:
Originally Posted by gtarmanrob View Post
hahaha. to arms!

by the way, love your OS entry in your system config. "censored to avoid flaming". haha.
It's my own personal rebellion against all the OS fanboyism on this site going on from all sides. It's not JUST the vista defend-o-maniacs. It's not JUST the XP cling-onners. It's not JUST the Linux lovers, nor the steve joblets. It's everyone!

People suck.

"I just talk the way I see things... If that's offensive to you... I'm sorry; you're a loser." - Michael Savage

"But you would be amazed by how many people think that the only reason to have a computer is to play games, and that playing games is all that anyone with a computer does." - dangerousHobo
The Hundred Gunner is offline  
post #40 of 54 Old 04-13-2008, 11:44 PM
Moderator
 
HowHardCanItBe's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 15,056
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 427
Developers are going to skip dx10. Its already almost mid 2008 and really we haven't seen a true dx10 game. I can only see FC2 really be a true dx10 and even then they are being conservative and programming in both dx10 and dx9.The fact that there aren't true dx10 games(i.e written only in dx10 API) really shows how enthusiastic developers are. People are saying that dx10.1 will provide faster gaming...okay that might be true but still dx10.1 features aren't compatible with current NVIDIA technology.


Overclock.net 10 Year Member 

HowHardCanItBe is online now  
Closed Thread

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off