Swiftech H220/H320/H220X/H240X/H140X and CM Glacer 240L/360L Owners' Club - Page 59 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #581 of 20904 Old 03-17-2013, 10:20 PM - Thread Starter
Case Modder
 
Phelan's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Fort Collins, CO, USA
Posts: 2,851
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 141
Quote:
Originally Posted by os2wiz View Post

Any update as to when Newegg will start carrying the H220?

Bryan can get you a better answer tomorrow, but my understanding is that there is only one more shipment, in transit now from China, that went through before they tore down all the tooling to start moving it to the new facilities. So unless Newegg gets some from that shipment, it's likely that they won't get any until the first shipment from the new facilities once they're up and running. But I could be wrong.
Phelan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #582 of 20904 Old 03-18-2013, 12:57 AM
 
Join Date: Jul 2011
Location: Tucson, AZ
Posts: 1,341
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 101
Quote:
Originally Posted by witeboy07 View Post

I might have to flip my pump so I can have all my for ram slots free from touching the tubing..a7ejuva2.jpg

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk HD

I would like to flip mine as well... but there is an issue when you try and mount the included AMD brackets to the pump head, one side will not mate up because one of the hose fittings is "SLIGHTLY" lower than the other whereby not allowing the bracket to install...

This is a fairly signifigant issue for us AMD users as it means we have to sacrifice a Ram slot for the cooler... A simple bracket rework could solve the issue however...
MadGoat is offline  
post #583 of 20904 Old 03-18-2013, 03:59 AM
nVidia Enthusiast
 
Magnum26's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Swindon, UK
Posts: 163
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
For anyone in the UK after one of these: According to the Specialtek website they will have stock on Mar 21, 2013 (This Thursday). I'll be placing my order as soon as possible. thumb.gif

Has anyone used Specialtek before I've never heard of them until last week. eh-smiley.gif
Magnum26 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #584 of 20904 Old 03-18-2013, 04:29 AM
Overclocker
 
os2wiz's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Brooklyn, New York
Posts: 2,070
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 60
Quote:
Originally Posted by MadGoat View Post

I would like to flip mine as well... but there is an issue when you try and mount the included AMD brackets to the pump head, one side will not mate up because one of the hose fittings is "SLIGHTLY" lower than the other whereby not allowing the bracket to install...

This is a fairly signifigant issue for us AMD users as it means we have to sacrifice a Ram slot for the cooler... A simple bracket rework could solve the issue however...

Is this only a Gigabyte issue or is it an issue for Asus boards like the Crosshair V as well?

Technology is NOT a liberator . Whom technology serves is a class question. Technology wielded by the capitalist class benefits only the exploiters. Technology wielded by the working class will benefit all of humanity.
MSI Xpower Titanium X370
Ryzen 1800X at 3.9 GHZ , AlphaCool Eisbaer 360 AIO expandable liquid cooler
16 GB G.Skill FlareX DDR4 3200 CL14-14-14-34 1.35v
Samsung 960 EVO m.2 NVMe 512 GB, Samsung 850 EVO 512 GB SSD
Powercolor RX Vega 56 reference card, Alphacool Eiswolf GPX Pro for RX Vega
Seasonic Platinum 860 watt PSU , ThermalTake Core V71 Full Tower case
os2wiz is offline  
post #585 of 20904 Old 03-18-2013, 04:33 AM
WaterCooler
 
natsu2014's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Poland
Posts: 220
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 7
Quote:
Originally Posted by Magnum26 View Post

For anyone in the UK after one of these: According to the Specialtek website they will have stock on Mar 21, 2013 (This Thursday). I'll be placing my order as soon as possible. thumb.gif

Has anyone used Specialtek before I've never heard of them until last week. eh-smiley.gif

Great customer service and fast delivery. Can't say anything bad about them and I've bought few things from specialtech. Had to RMA my pump and got a replacement with no problems so there is nothing to worry about
natsu2014 is offline  
post #586 of 20904 Old 03-18-2013, 06:47 AM
New to Overclock.net
 
jprovido's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: USA
Posts: 7,460
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 293
hi.I'm thinking of getting an H220, a waterblock for my gpu and another thin rad xspc RS240

this:


what temps should I expect with this setup? can I get away without installing a reservoir on this loop?

1 Million+ Folding at Home points 

jprovido is online now  
post #587 of 20904 Old 03-18-2013, 06:55 AM
 
utnorris's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: North Texas - Savannah
Posts: 3,342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 174
According to Swiftech, you probably do not need another rad for a single GPU setup, but I can't hurt. Temps would be based on various variables, i.e. ambient temp, overclock on the cpu, etc. The swiftech rad has a res built into it, so no need for additional res.

Chimp Challenge Participant 

utnorris is offline  
post #588 of 20904 Old 03-18-2013, 07:47 AM
New to Overclock.net
 
jprovido's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: USA
Posts: 7,460
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 293
Quote:
Originally Posted by utnorris View Post

According to Swiftech, you probably do not need another rad for a single GPU setup, but I can't hurt. Temps would be based on various variables, i.e. ambient temp, overclock on the cpu, etc. The swiftech rad has a res built into it, so no need for additional res.

would that be enough? from where I'm from it's summer atm and it's pretty humid here. I'm not really gonna load both the cpu and gpu at the same time. not gonna do folding etc. just regular usage/gaming

1 Million+ Folding at Home points 

jprovido is online now  
post #589 of 20904 Old 03-18-2013, 07:51 AM
Commodore 64
 
Avonosac's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: PA
Posts: 2,865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 154
Quote:
Originally Posted by thelude View Post

Done install my H220 on my Obsidian 800d in push/pull. Take a look guys.
Warning: Spoiler! (Click to show)



Omg dood... backplate.. or brace or something that GPU is bending the crap out of your PCIe slot.

Chimp Challenge Participant  15 Million+ Folding at Home points 

Avonosac is offline  
post #590 of 20904 Old 03-18-2013, 07:55 AM
 
MerkageTurk's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: London
Posts: 2,771
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 92
guys check out Linus Tech TIps video of the H220 with GPU cooling

http://www.youtube.com/watch?v=o3GxBj-DDn0

"They who can give up essential liberty obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." ― Benjamin Franklin
“Unless a nation's life faces peril, war is murder.” ― Mustafa Kemal Atatürk
“Peace at Home, Peace in the World” ― Mustafa Kemal Atatürk
MerkageTurk is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off