Mounting Rad on Top of A900 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 17 Old 02-23-2008, 12:58 PM - Thread Starter
333mhz
 
Ap3x's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Has anyone ever mounted a 2x or 3x 120mm rad on top of an Antec 900? Can it be done? Anyone have any pics?? Thanks

Ap3x is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 17 Old 02-23-2008, 01:01 PM
Gunga Lagunga
 
dralb's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Cloud 9
Posts: 6,989
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 681
Of course it can be done You can do anything


CD had one witha PA160 on the top. I have a 240 in the front of mine, but when I would building it, I toyed with the idea of putting a 360 on the top. I was going to use spacers to raise the top bezel the height of the rad and "sandwich" the rad between the top and the case. It will take some modding, but it possible.

dralb is offline  
post #3 of 17 Old 02-23-2008, 01:19 PM - Thread Starter
333mhz
 
Ap3x's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Well has it been done?

Ap3x is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 17 Old 02-23-2008, 01:41 PM
733mhz
 
pwnage101's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 147
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
Quote:
Originally Posted by Ap3x View Post
Well has it been done?
i've seen it done multiple times but i just cant find the links atm

pwnage101 is offline  
post #5 of 17 Old 02-23-2008, 01:49 PM - Thread Starter
333mhz
 
Ap3x's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by pwnage101 View Post
i've seen it done multiple times but i just cant find the links atm
Alright, cool. If you ever find them, get at me with them.. Thanks.

Ap3x is offline  
post #6 of 17 Old 02-23-2008, 03:38 PM
733mhz
 
pwnage101's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 147
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
pwnage101 is offline  
post #7 of 17 Old 02-25-2008, 05:51 PM - Thread Starter
333mhz
 
Ap3x's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by pwnage101 View Post
got any more? Thanks for that one though.

Ap3x is offline  
post #8 of 17 Old 02-25-2008, 09:31 PM
733mhz
 
pwnage101's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 147
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
honestly, you're just as good looking for these than i am. all i'm doing to typing variations of "antec 900 watercooling" into google, which i think you have the skill to do too i'd help but i'm tight on homework for the next couple days.

pwnage101 is offline  
post #9 of 17 Old 02-26-2008, 09:56 AM
733mhz
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 192
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Why not just mount it on the back of the computer? You can fit a 480 GTX if you want to by using a rad. box.

Stupid Computer is offline  
post #10 of 17 Old 02-26-2008, 10:06 AM
4.0ghz
 
Join Date: Mar 2007
Location: Indianapolis, IN
Posts: 3,539
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 208
holy crap stupid, nice rig.

ErBall is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off