OCN Water Cooling Club And Picture Gallery - Page 6744 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #67431 of 107797 Old 05-08-2014, 01:31 PM
nVidia Enthusiast
 
Join Date: Dec 2013
Location: Germany
Posts: 158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 23
Quote:
Originally Posted by Gabrielzm View Post

thks. Will do in steps of a few drops. thumb.gif

You can also use Blue Dye. I tested it in a Small Glas with Red Paset (about 100ml of Pastel) and with 1 Drop from the Blue Dye it was nearly Black ! tongue.gif
psycho84 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #67432 of 107797 Old 05-08-2014, 01:42 PM
Waterbug
 
Gabrielzm's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: São Paulo
Posts: 4,059
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 399
Quote:
Originally Posted by psycho84 View Post

You can also use Blue Dye. I tested it in a Small Glas with Red Paset (about 100ml of Pastel) and with 1 Drop from the Blue Dye it was nearly Black ! tongue.gif

Ouch tongue.gif Ok will do in half a drop at each time.... biggrin.gif
Gabrielzm is offline  
post #67433 of 107797 Old 05-08-2014, 03:03 PM
Dirt Farmer
 
skupples's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Fort Lauderdale
Posts: 16,238
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 505
skupples is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #67434 of 107797 Old 05-08-2014, 03:09 PM
New to Overclock.net
 
Kinaesthetic's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Dallas, TX
Posts: 4,529
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 462
Quote:
Originally Posted by skupples View Post



made some changes.

 

Looks so much better without that white tubing.


I hate fanboys/fangirls. You ruin the friendlyshilling atmosphere of OCN./s

 

 

Kinaesthetic is offline  
post #67435 of 107797 Old 05-08-2014, 03:10 PM
Dirt Farmer
 
skupples's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Fort Lauderdale
Posts: 16,238
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 505
skupples is offline  
post #67436 of 107797 Old 05-08-2014, 03:26 PM
 
BradleyW's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: United Kingdom
Posts: 27,866
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1554
BradleyW is offline  
post #67437 of 107797 Old 05-08-2014, 03:38 PM
Overclocker
 
Arm3nian's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Las Vegas, NV
Posts: 1,768
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 37
Is there anyway to troubleshoot a d5 pump? Mine is making gurgling noises, especially at the faster speed settings. I took it apart and there doesn't seem much I can do.
Here is my model: http://www.ekwb.com/shop/pumps-and-accessories/pumps/ek-d5-series-pump/ek-d5-vario-x-top-acetal-incl-pump.html
Arm3nian is offline  
post #67438 of 107797 Old 05-08-2014, 03:43 PM
Dirt Farmer
 
skupples's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Fort Lauderdale
Posts: 16,238
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 505
cavitation, top on too tight, 90s on the out... ?
skupples is offline  
post #67439 of 107797 Old 05-08-2014, 03:44 PM
 
BradleyW's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: United Kingdom
Posts: 27,866
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1554
Quote:
Originally Posted by Arm3nian View Post

Is there anyway to troubleshoot a d5 pump? Mine is making gurgling noises, especially at the faster speed settings. I took it apart and there doesn't seem much I can do.
Here is my model: http://www.ekwb.com/shop/pumps-and-accessories/pumps/ek-d5-series-pump/ek-d5-vario-x-top-acetal-incl-pump.html

I've got the exact same pump and the exact same issue. Which port are you using for the outlet? Speed setting 5 makes a giggling noise. However, 4 and below are silent.
BradleyW is offline  
post #67440 of 107797 Old 05-08-2014, 03:46 PM
Waterbug
 
Gabrielzm's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: São Paulo
Posts: 4,059
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 399
Quote:
Originally Posted by Arm3nian View Post

Is there anyway to troubleshoot a d5 pump? Mine is making gurgling noises, especially at the faster speed settings. I took it apart and there doesn't seem much I can do.
Here is my model: http://www.ekwb.com/shop/pumps-and-accessories/pumps/ek-d5-series-pump/ek-d5-vario-x-top-acetal-incl-pump.html

The same tip I give to BradleyW applies here. Are you sure the screws in the ek top are not to over tight? We all tend to screw those things all the way and exerting too much pressure with the idea of sealing really tight the top and avoid leaks (In fact the sealing is made by the o-ring and no need to exert too much pressure). However, in doing so the top can push down on the impeller creating a gurgling sound, specially at high speeds, with the side consequence of also hindering flow. So test outside your system and try to loose a little bit the screws to see if that solves your problem. It worked to me and I learned in the hard way. The tip was given to me by people at FrozenCPU (Geoff).
BradleyW likes this.
Gabrielzm is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off