New Posts  All Forums:

Posts by CudaBoy71

Thanks budday. Its gonna be hard without him around.
Sorry guy's I'm done. First and foremost I just lost my father, Second my darn video card is dead. At this point and time I have no interest in replacing it. I thank you all for having me on your team and sorry this is such a short notice.
Thanks hertz. Hopefully they will be available Friday when I get paid. I mqy order 2
Just stopping by to say hi. I am very busy right now and don't has the time to be on the puter very much. I am also looking for an affordable GTX 660..
Still don't know what is up with my junk. Sometimes it works sometimes it doesn't. I m a grt a bfh and smack it.
Will try memtest in the am. Thanks for the input.
Ubber yes I rebooted. lanofsong just updated to the newest drivers. here's a copy of what its sasying when a unit fails... 18:07:42:WU01:FS00:0x17:*********************** Log Started 2014-01-22T18:07:42Z *********************** 18:07:42:WU01:FS00:0x17:Project: 8900 (Run 309, Clone 6, Gen 54) 18:07:42:WU01:FS00:0x17:Unit: 0x0000005d028c126651a66b7535b95566 18:07:42:WU01:FS00:0x17:CPU: 0x00000000000000000000000000000000 18:07:42:WU01:FS00:0x17:Machine:...
Uber even at stock it phails... don"t know what I'm a gonna do... maybe a bfh will work.. Seems to be only on the 8900 work units that its phailing...
I'm having troubles now... I have had several failed units as of late.. I think my card is getting ready to crap out...
My interwebz is gonna be down a few days.. Sorry guy's..
New Posts  All Forums: