Overclock.net › Forums › Mobile Computing Forum › Phones › Help w/Android problem? Logcat posted
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help w/Android problem? Logcat posted - Page 2

post #11 of 23
Quote:
Originally Posted by Adrienspawn;13288421 
I have Clockworkmod Recovery which has a backup method and everything else within.
As soon as I pass the bootloader though, the screen is just the boot animation.

So when you go into recovery through the bootloader its the boot animation is showing up? Thats wrong, it should be the splash screen then clockworkmod should show up. I think you need to flash clockworkmod again through ADB.... there is something wrong. How did you install it, through rom manager or when you rooted it?
post #12 of 23
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by jackeyjoe View Post
So when you go into recovery through the bootloader its the boot animation is showing up? Thats wrong, it should be the splash screen then clockworkmod should show up. I think you need to flash clockworkmod again through ADB.... there is something wrong. How did you install it, through rom manager or when you rooted it?
Through rom manager originally, and flashed multiple times since, past version 3 now.

I'm in the bootloader right now and there's only "Bootloader", "Reboot", "Reboot Bootloader" and "Power down".

Edit: Nevermind, the option "Bootloader" opened the other options lol.

>>>Fastboot, recovery, Factory reset, simlock and Image CRC.

edit: omgomgomg THANK YOU LOL I'm in the recovery now +rep

Wow
Obsidian
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 3.6ghz 1.146v EVGA x58 GTX470 water 6GB 1600mhz 6-8-6-18 1.6V 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD (80+60GB) HDD (2+2TB) Windows 7 x64 24" + 22" G15 
PowerCaseMouse
M12D 850W 800D G9 
  hide details  
Reply
Obsidian
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 3.6ghz 1.146v EVGA x58 GTX470 water 6GB 1600mhz 6-8-6-18 1.6V 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD (80+60GB) HDD (2+2TB) Windows 7 x64 24" + 22" G15 
PowerCaseMouse
M12D 850W 800D G9 
  hide details  
Reply
post #13 of 23
Its always the simple things that get you isn't it. Glad to help(even though if I was good enough at explaining it could've been fixed much earlier ), lets hope that nandroid backup isn't too old
post #14 of 23
Thread Starter 
OK, well backed up right now, and cleared Dalvik + installed Pyromod 2.0, but still having the constant bootanimation...

Not sure what I can do at this point besides a complete wipe... (which I think would erase any texts I got, besides the trouble of reinstalling/setting up everything)
Obsidian
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 3.6ghz 1.146v EVGA x58 GTX470 water 6GB 1600mhz 6-8-6-18 1.6V 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD (80+60GB) HDD (2+2TB) Windows 7 x64 24" + 22" G15 
PowerCaseMouse
M12D 850W 800D G9 
  hide details  
Reply
Obsidian
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 3.6ghz 1.146v EVGA x58 GTX470 water 6GB 1600mhz 6-8-6-18 1.6V 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD (80+60GB) HDD (2+2TB) Windows 7 x64 24" + 22" G15 
PowerCaseMouse
M12D 850W 800D G9 
  hide details  
Reply
post #15 of 23
Quote:
Originally Posted by Adrienspawn View Post
OK, well backed up right now, and cleared Dalvik + installed Pyromod 2.0, but still having the constant bootanimation...

Not sure what I can do at this point besides a complete wipe...
Restore one of your nandroid backups, backup with titanium backup and try again.
post #16 of 23
Yes. Always, backup apps and data with Titanium. Do a full image (nandroid) backup. Wipe/Factory Reset, wipe dalvik, THEN install rom.
RAWR
(13 items)
 
Home Server
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790k msi z97 gaming 7 gtx 760 4gb 32GB GSkill  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston HyperX 3K 120GB SSD Hitachi 2TB Cooler Master Hyper 212+ Windows 8.1 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492-b2 Logitech Wireless  Corsair HX620 NZXT Phantom White 
Mouse
Logitech Wireless 
  hide details  
Reply
RAWR
(13 items)
 
Home Server
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790k msi z97 gaming 7 gtx 760 4gb 32GB GSkill  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston HyperX 3K 120GB SSD Hitachi 2TB Cooler Master Hyper 212+ Windows 8.1 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492-b2 Logitech Wireless  Corsair HX620 NZXT Phantom White 
Mouse
Logitech Wireless 
  hide details  
Reply
post #17 of 23
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by hometoast View Post
Yes. Always, backup apps and data with Titanium. Do a full image (nandroid) backup. Wipe/Factory Reset, wipe dalvik, THEN install rom.
On it. Managed to pull the sms log from /data.
Obsidian
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 3.6ghz 1.146v EVGA x58 GTX470 water 6GB 1600mhz 6-8-6-18 1.6V 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD (80+60GB) HDD (2+2TB) Windows 7 x64 24" + 22" G15 
PowerCaseMouse
M12D 850W 800D G9 
  hide details  
Reply
Obsidian
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 3.6ghz 1.146v EVGA x58 GTX470 water 6GB 1600mhz 6-8-6-18 1.6V 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD (80+60GB) HDD (2+2TB) Windows 7 x64 24" + 22" G15 
PowerCaseMouse
M12D 850W 800D G9 
  hide details  
Reply
post #18 of 23
Quote:
Originally Posted by Adrienspawn View Post
On it. Managed to pull the sms log from /data.
You could pull pretty much everything if you wanted to. tbh it'd be 100x easier to just go to your old backup and try again though.
post #19 of 23
Thread Starter 
Wow. Just did all that, started fine, but then the setup force-closed. I retarded and now it's the bootanimation problem lol. Will try with the wipe version as opposed to no-wipe, I think that's the issue.
Obsidian
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 3.6ghz 1.146v EVGA x58 GTX470 water 6GB 1600mhz 6-8-6-18 1.6V 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD (80+60GB) HDD (2+2TB) Windows 7 x64 24" + 22" G15 
PowerCaseMouse
M12D 850W 800D G9 
  hide details  
Reply
Obsidian
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 3.6ghz 1.146v EVGA x58 GTX470 water 6GB 1600mhz 6-8-6-18 1.6V 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD (80+60GB) HDD (2+2TB) Windows 7 x64 24" + 22" G15 
PowerCaseMouse
M12D 850W 800D G9 
  hide details  
Reply
post #20 of 23
Quote:
Originally Posted by Adrienspawn View Post
Wow. Just did all that, started fine, but then the setup force-closed. I retarded and now it's the bootanimation problem lol. Will try with the wipe version as opposed to no-wipe, I think that's the issue.
Just like you mom taught you, always wipe thoroughly.

And yeah, you retarded. (best typo of the day)
RAWR
(13 items)
 
Home Server
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790k msi z97 gaming 7 gtx 760 4gb 32GB GSkill  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston HyperX 3K 120GB SSD Hitachi 2TB Cooler Master Hyper 212+ Windows 8.1 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492-b2 Logitech Wireless  Corsair HX620 NZXT Phantom White 
Mouse
Logitech Wireless 
  hide details  
Reply
RAWR
(13 items)
 
Home Server
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790k msi z97 gaming 7 gtx 760 4gb 32GB GSkill  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston HyperX 3K 120GB SSD Hitachi 2TB Cooler Master Hyper 212+ Windows 8.1 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492-b2 Logitech Wireless  Corsair HX620 NZXT Phantom White 
Mouse
Logitech Wireless 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Phones
Overclock.net › Forums › Mobile Computing Forum › Phones › Help w/Android problem? Logcat posted