Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Displayport Link Failure
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Displayport Link Failure

post #1 of 5
Thread Starter 
Hello,

I am currently getting this message continuously when plugging in just 2 monitors (one via DVI, one via Mini DisplayPort).

I had it running fine for the past 3 months, however it seems to just stopped working today when I opened my case up to put in a fan controller.

The monitors work fine on 2xDVI, but I am not really sure why my Mini Displayport just stopped working.

Is it the graphics card or is it the adapter itself?

I have no other graphics card to test the adapter on nor have another cable to test it on.

Any help would be most appreciated!

I am currently running a Gigabyte 6950, and 2 U2311.

Thank you
BossToss
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 4.5ghz Asrock Z77 Extreme4 Zotac GTX580 Samsung Low Voltage 2x4gb. 2133-10-10-10-28  
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex 3 60gb, Vertex 2 60gb, 1tb Black NH D14 Windows 7 64Bit ult 2x Dell 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
CM QuickFire Blue Switches  XFX 850 Black Edition FT-02 Logitech G9 
Mouse PadAudio
S&S Steel Createive Xtremegamer 
  hide details  
Reply
BossToss
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 4.5ghz Asrock Z77 Extreme4 Zotac GTX580 Samsung Low Voltage 2x4gb. 2133-10-10-10-28  
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex 3 60gb, Vertex 2 60gb, 1tb Black NH D14 Windows 7 64Bit ult 2x Dell 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
CM QuickFire Blue Switches  XFX 850 Black Edition FT-02 Logitech G9 
Mouse PadAudio
S&S Steel Createive Xtremegamer 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
sounds like the video card might be damaged. But the only way to know is to test the adapter to see if it is that or the card. I would see if you can find somebody to test it on their computer.
if it is the card, you can RMA it to gigabyte.
post #3 of 5
Thread Starter 
Thanks

I should add, that one of the mini DP ports on the 6950 causes CCC to display "fake" instead of display 1. (Not sure what this is). There is still no image but it says it has a resolution of 1024x 768....
BossToss
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 4.5ghz Asrock Z77 Extreme4 Zotac GTX580 Samsung Low Voltage 2x4gb. 2133-10-10-10-28  
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex 3 60gb, Vertex 2 60gb, 1tb Black NH D14 Windows 7 64Bit ult 2x Dell 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
CM QuickFire Blue Switches  XFX 850 Black Edition FT-02 Logitech G9 
Mouse PadAudio
S&S Steel Createive Xtremegamer 
  hide details  
Reply
BossToss
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 4.5ghz Asrock Z77 Extreme4 Zotac GTX580 Samsung Low Voltage 2x4gb. 2133-10-10-10-28  
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex 3 60gb, Vertex 2 60gb, 1tb Black NH D14 Windows 7 64Bit ult 2x Dell 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
CM QuickFire Blue Switches  XFX 850 Black Edition FT-02 Logitech G9 
Mouse PadAudio
S&S Steel Createive Xtremegamer 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
i know this is an old thread but im having this exact issue right now. did you get it resolved???
left the red team
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2700k P8P67 PRO REV 3.1 AMD Radeon HD 6900 Series  Mushkin blackline 9-11-9-27 ddr32000 @1866.. 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
Mushkin  WD raptor 300gb 10k + Barracuda 1tb samsung blu-ray XSPC and other watercooling bits 
OSKeyboardPowerCase
7 ultimate 64bit razer blackwidow ultimate  thermaltake 850watt modular cooler master cm690II advanced 
MouseMouse PadAudio
razer deathadder raser gaming mouse pad klipsch pro media 2.1 
  hide details  
Reply
left the red team
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2700k P8P67 PRO REV 3.1 AMD Radeon HD 6900 Series  Mushkin blackline 9-11-9-27 ddr32000 @1866.. 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
Mushkin  WD raptor 300gb 10k + Barracuda 1tb samsung blu-ray XSPC and other watercooling bits 
OSKeyboardPowerCase
7 ultimate 64bit razer blackwidow ultimate  thermaltake 850watt modular cooler master cm690II advanced 
MouseMouse PadAudio
razer deathadder raser gaming mouse pad klipsch pro media 2.1 
  hide details  
Reply
post #5 of 5

What is your exact issues specifically?

ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Displayport Link Failure