Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › No signal - Powercolour 5870
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No signal - Powercolour 5870

post #1 of 2
Thread Starter 
Hi,

I have just got a Powercolour Radeon 5870 to replace my XFX Radeon 4890. Now when I install the card I get no signal on either of my monitors(I use two), I have tried with one and in both DVI slots. BTW, the keyboard lights DO NOT light up either.

I have also made sure the card has the power connectors firmly placed as well as the card itself, I have treid it with the molex adapters that came with it and I have tried uninstalling drivers, but no sucess.

I have searched and some have had the same issue but I have received no sucess.

My Specs are:

MOBO: Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P
CPU: AMD PHENOM II X4 955 @ 3.2GHz
PSU: OCZ STEALTHXSTREAM 600W
HDD'S: 1. WD Caviar Green 500 GB(WD50000AAKS) 2. WD Caviar Green 2 TB(WD20EARS) 3. Samsung 700 GB (HD753LJ)
MEMORY: 8GB(4x2) Corsair DDR3 1333MHz
Custom Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X4 955 @ 3.2GHz Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P XFX RADEON 4890 8GB(4X2) Corsair DDR3 1333 
Hard DriveOSPower
1: WD 500GB 2. WD 2TB 3. SAMSUNG 700GB Windows 7 Ultimate Antec TruePower Quattro 1000w 
  hide details  
Reply
Custom Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD X4 955 @ 3.2GHz Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P XFX RADEON 4890 8GB(4X2) Corsair DDR3 1333 
Hard DriveOSPower
1: WD 500GB 2. WD 2TB 3. SAMSUNG 700GB Windows 7 Ultimate Antec TruePower Quattro 1000w 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Put the old card back in. if it works, the new card might be a DOA.
X79-GCN
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3930K 4.5GHz HT GIGABYTE GA-X79-UP4 AMD R9-290X GEil Evo Potenza DDR3 2400MHz CL10 (4x4GB) 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 840 Pro 120GB EK Supremacy (CPU) NF F12's P/P (360 Rad)  NF A14's (420 Rad)  
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Chrome Compression Fittings EK RES X3 150 Primochill PremoFlex Advanced LRT Clear 1/2 ID EK-FC (R9 290X) 
CoolingCoolingCoolingOS
EK D5 Vario Top-X  Phobya G-Changer V2 360mm Phobya G-Changer V2 420mm Win 10 x64 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XR3501 35" Curved Corsair Vengeance K90 Seasonic X-1250 Gold (v2) Corsair 900D 
MouseAudio
Logitech G400s Senn HD 598 
  hide details  
Reply
X79-GCN
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3930K 4.5GHz HT GIGABYTE GA-X79-UP4 AMD R9-290X GEil Evo Potenza DDR3 2400MHz CL10 (4x4GB) 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 840 Pro 120GB EK Supremacy (CPU) NF F12's P/P (360 Rad)  NF A14's (420 Rad)  
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Chrome Compression Fittings EK RES X3 150 Primochill PremoFlex Advanced LRT Clear 1/2 ID EK-FC (R9 290X) 
CoolingCoolingCoolingOS
EK D5 Vario Top-X  Phobya G-Changer V2 360mm Phobya G-Changer V2 420mm Win 10 x64 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XR3501 35" Curved Corsair Vengeance K90 Seasonic X-1250 Gold (v2) Corsair 900D 
MouseAudio
Logitech G400s Senn HD 598 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › No signal - Powercolour 5870