New Posts  All Forums:Forum Nav:

Bad internet

post #1 of 4
Thread Starter 
Hi guys

Today I experienced massive lag in League of Legends, however it only happened in teamfights, or when the enemy appears suddenly out of brush or something. The whole game would just lock up for a couple of seconds until the fights over and either I'm dead or the enemy died.

Since it happens only in teamfights, I figured my LoL was corrupt and reinstalled, but no help. Sometimes websites will drop out, but a refresh immediately fixes that.

I'm fairly sure my computer is malware free, and I tried a tracert (see img)
If I ping Leageoflegends.com I get 100% packet loss, but I can access it through my browser anyway...

Is this just my ISP screwing around or does the problem exist in my router/network somewhere?

Edited by .:hybrid:. - 4/29/11 at 6:12am
Webcrawler
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k ASRock Z75 Pro3 Sapphire 7870 XT Boost Corsair Vengeance, DDR3 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SpinPoint F1 1TB 64GB M4 SSD Windows 8.1 SyncMaster P2050 
MonitorKeyboardPowerMouse
Dell U2312HM Sidewinder X4 Be Quiet! Pure Power CM L8 430w Zowie FK 
AudioAudio
Xonar DG Sennheiser HD 555 
  hide details  
Reply
Webcrawler
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k ASRock Z75 Pro3 Sapphire 7870 XT Boost Corsair Vengeance, DDR3 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SpinPoint F1 1TB 64GB M4 SSD Windows 8.1 SyncMaster P2050 
MonitorKeyboardPowerMouse
Dell U2312HM Sidewinder X4 Be Quiet! Pure Power CM L8 430w Zowie FK 
AudioAudio
Xonar DG Sennheiser HD 555 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
You spelt the web address wrong,

You put www.leageoflegends.com

It should be www.leagueoflegends.com
post #3 of 4
Thread Starter 
ah how silly of me, but still times out:
Webcrawler
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k ASRock Z75 Pro3 Sapphire 7870 XT Boost Corsair Vengeance, DDR3 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SpinPoint F1 1TB 64GB M4 SSD Windows 8.1 SyncMaster P2050 
MonitorKeyboardPowerMouse
Dell U2312HM Sidewinder X4 Be Quiet! Pure Power CM L8 430w Zowie FK 
AudioAudio
Xonar DG Sennheiser HD 555 
  hide details  
Reply
Webcrawler
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k ASRock Z75 Pro3 Sapphire 7870 XT Boost Corsair Vengeance, DDR3 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SpinPoint F1 1TB 64GB M4 SSD Windows 8.1 SyncMaster P2050 
MonitorKeyboardPowerMouse
Dell U2312HM Sidewinder X4 Be Quiet! Pure Power CM L8 430w Zowie FK 
AudioAudio
Xonar DG Sennheiser HD 555 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
I'll be honest,

That's perfectly normal,

http://www.dnsstuff.com/tools/tracer...eoflegends.com

The problem is they are going to have their website behind a firewall that isn't going to allow ICMP traffic through.

I would call up your ISP and get them to run a loopback test on the line, if you're running ADSL then get them to increase the gain on the line, if that doesn't work sometimes decreasing it can help.

That all fails? Get them to drop the speed of the line for better stability.

Comps
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security