Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [Officia]l ASUS ROG Maximus IV GENE-Z68 & Z68(Gen3) Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Officia]l ASUS ROG Maximus IV GENE-Z68 & Z68(Gen3) Owners Club - Page 132

post #1311 of 7108
Quote:
Originally Posted by Synomenon View Post
Same experience with USB wifi adapters. They all suck.
No way should a desktop ever be wireless as far as I am concerned. The only things that should be wireless are laptops and other handhelds.
Occam's Razor
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 X58A-UD3R (Rev.2) Asus GTX 980 12GB Corsair Vengeance 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 256GB Win 7 Pro 64-bit Asus VE276Q Ducky Shine 2 MX Blues 
PowerCaseMouseAudio
Antec TP 650W Fractal Define R3 Deathadder BE Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
Occam's Razor
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 X58A-UD3R (Rev.2) Asus GTX 980 12GB Corsair Vengeance 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 256GB Win 7 Pro 64-bit Asus VE276Q Ducky Shine 2 MX Blues 
PowerCaseMouseAudio
Antec TP 650W Fractal Define R3 Deathadder BE Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
post #1312 of 7108
Quote:
Originally Posted by RussellG View Post
Manually. I tried the CPU level up thing and it didn't do anything. That's when I decided that I would do it the proper way.
Weird... works like a charm. It takes care of everything else. I forgot that I had to change the PLL thing to disable (was to auto), otherwise it was not waking up from standby.

Now of course I could try to manually play with it for higher OC but 4.6 is plenty enough for me.
post #1313 of 7108
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Ovlazek View Post
As it stands right now, I cannot personally recommend this board. I am having issues with graphics card detection, a problem which another owner is having. I, in good conscience cannot recommend it as a performance board, but it is doing fine as an integrated graphics board. Albeit an overpriced one.
Changed your mind yet ?
   
LG/Google NEXUS 5
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9650 Yorkfield Quad-Core Asus IPIBL-LB (HP Benicia-GL8E) Sapphire TOXIC HD6950 {UnLocked 1536 shaders} 8 GB G. Skill Pi Black DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
SeaGate Barracuda 1TB 32MB Cache HP - DVD/CD combo Drive Cooler Master  MS Vista Home Premium 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
HP w2207h Widescreen HP Stock BFG Tech LS-680 HP Pavilion 
Mouse
HP stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Quad Core Krait 400 @ 2.30GHz  Qualcomm MSM8974(Snapdragon 800) Adreno 330 2GB LPDDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
32GB NAND Android 4.4 Kitkat 4.95" 1080X1920 IPS Display Swiftkey 
PowerAudio
2300 mAh Battery Stereo Speakers 
  hide details  
Reply
   
LG/Google NEXUS 5
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9650 Yorkfield Quad-Core Asus IPIBL-LB (HP Benicia-GL8E) Sapphire TOXIC HD6950 {UnLocked 1536 shaders} 8 GB G. Skill Pi Black DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
SeaGate Barracuda 1TB 32MB Cache HP - DVD/CD combo Drive Cooler Master  MS Vista Home Premium 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
HP w2207h Widescreen HP Stock BFG Tech LS-680 HP Pavilion 
Mouse
HP stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Quad Core Krait 400 @ 2.30GHz  Qualcomm MSM8974(Snapdragon 800) Adreno 330 2GB LPDDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
32GB NAND Android 4.4 Kitkat 4.95" 1080X1920 IPS Display Swiftkey 
PowerAudio
2300 mAh Battery Stereo Speakers 
  hide details  
Reply
post #1314 of 7108
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by LocutusH View Post
Very ODD, I went to ... http://www.asus.com/Motherboards/Int...ENEZ/#download ... and under Win7 64 bit they not only DO NOT have any NEW bios up, they've also REMOVED the #0650 BETA BIOS !

I'd still stick w/ #0208 (1st/original BIOS) until otherwise notified.

Edited by LA_Kings_Fan - 7/29/11 at 2:18pm
   
LG/Google NEXUS 5
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9650 Yorkfield Quad-Core Asus IPIBL-LB (HP Benicia-GL8E) Sapphire TOXIC HD6950 {UnLocked 1536 shaders} 8 GB G. Skill Pi Black DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
SeaGate Barracuda 1TB 32MB Cache HP - DVD/CD combo Drive Cooler Master  MS Vista Home Premium 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
HP w2207h Widescreen HP Stock BFG Tech LS-680 HP Pavilion 
Mouse
HP stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Quad Core Krait 400 @ 2.30GHz  Qualcomm MSM8974(Snapdragon 800) Adreno 330 2GB LPDDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
32GB NAND Android 4.4 Kitkat 4.95" 1080X1920 IPS Display Swiftkey 
PowerAudio
2300 mAh Battery Stereo Speakers 
  hide details  
Reply
   
LG/Google NEXUS 5
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9650 Yorkfield Quad-Core Asus IPIBL-LB (HP Benicia-GL8E) Sapphire TOXIC HD6950 {UnLocked 1536 shaders} 8 GB G. Skill Pi Black DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
SeaGate Barracuda 1TB 32MB Cache HP - DVD/CD combo Drive Cooler Master  MS Vista Home Premium 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
HP w2207h Widescreen HP Stock BFG Tech LS-680 HP Pavilion 
Mouse
HP stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Quad Core Krait 400 @ 2.30GHz  Qualcomm MSM8974(Snapdragon 800) Adreno 330 2GB LPDDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
32GB NAND Android 4.4 Kitkat 4.95" 1080X1920 IPS Display Swiftkey 
PowerAudio
2300 mAh Battery Stereo Speakers 
  hide details  
Reply
post #1315 of 7108
I will to to update my bios when I have an issue. Right now 208 is working perfectly for me, so unless it improves OC'ing, I have no need to change, but that's just me. If it's based on the 650 bios then hopefully they resolved some of the issues.
Gaming Rig
(19 items)
 
 
New Custom Case
(3 photos)
CPUMotherboardGraphicsGraphics
8350 Asus 990fx Sabertooth Diamond hd7970 Diamond HD7970 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Gskill Ripjaws OCZ Agility 3  2Tb Seagate Sata3 3Tb Western Digital Green Drive 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
LG Bluray Burner Swiftech HD Koolance MVR-100 Koolance CHC-125 
CoolingCoolingCoolingOS
Swiftech MC35x2 with dual top Feser Triple 120 Radiator Corsair SP120 Quiet x 3 Windows 7 Ultimate x64 
PowerCase
Corsair AX750 CaseLabs M8 
  hide details  
Reply
Gaming Rig
(19 items)
 
 
New Custom Case
(3 photos)
CPUMotherboardGraphicsGraphics
8350 Asus 990fx Sabertooth Diamond hd7970 Diamond HD7970 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Gskill Ripjaws OCZ Agility 3  2Tb Seagate Sata3 3Tb Western Digital Green Drive 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
LG Bluray Burner Swiftech HD Koolance MVR-100 Koolance CHC-125 
CoolingCoolingCoolingOS
Swiftech MC35x2 with dual top Feser Triple 120 Radiator Corsair SP120 Quiet x 3 Windows 7 Ultimate x64 
PowerCase
Corsair AX750 CaseLabs M8 
  hide details  
Reply
post #1316 of 7108
Quote:
Originally Posted by Synomenon View Post
Same experience with USB wifi adapters. They all suck.
I have a Dlink wifi adapter that i've owned for years that works without issues. I don't use it on my desktop but whenever I have another system to work on, I slap it on there and it works great. They're not all bad

Does anyone have any idea why I can't see my post screen or a splash screen of any kind? When I start up my system, the screen just stays blank until I see windows load (very quickly by the way )
The SandBox
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k (5.3GHz Max) ASUS Maximus IV GENE-Z GTX 980 Ti SC+ BP 16GB G.SKILL Sniper 1600MHz 1.25v 4x4GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256 Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64bit Asus PA279Q 
PowerCase
SeaSonic X Series X650 Gold Silverstone FT03B 
  hide details  
Reply
The SandBox
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k (5.3GHz Max) ASUS Maximus IV GENE-Z GTX 980 Ti SC+ BP 16GB G.SKILL Sniper 1600MHz 1.25v 4x4GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256 Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64bit Asus PA279Q 
PowerCase
SeaSonic X Series X650 Gold Silverstone FT03B 
  hide details  
Reply
post #1317 of 7108
Quote:
Originally Posted by sintricate View Post
I have a Dlink wifi adapter that i've owned for years that works without issues. I don't use it on my desktop but whenever I have another system to work on, I slap it on there and it works great. They're not all bad

Does anyone have any idea why I can't see my post screen or a splash screen of any kind? When I start up my system, the screen just stays blank until I see windows load (very quickly by the way )
Is your monitor connected via an HDMI port?
2011 Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k ASUS Maximus IV Gene-Z MSI 560Ti Twin Frozr II 16GB (4x4GB) G.SKILL Ripjaws X DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorPower
Kingston 64GB SSD / WD Green 1GB / Seagate 500GB Windows 7 Home 64-bit Dell E228WFP OCZ GameXStream 700W 
CaseMouse
P180b (Modded) Logitech M705 'Marathon' 
  hide details  
Reply
2011 Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k ASUS Maximus IV Gene-Z MSI 560Ti Twin Frozr II 16GB (4x4GB) G.SKILL Ripjaws X DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorPower
Kingston 64GB SSD / WD Green 1GB / Seagate 500GB Windows 7 Home 64-bit Dell E228WFP OCZ GameXStream 700W 
CaseMouse
P180b (Modded) Logitech M705 'Marathon' 
  hide details  
Reply
post #1318 of 7108
Yes, I'm using the iGPU.
The SandBox
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k (5.3GHz Max) ASUS Maximus IV GENE-Z GTX 980 Ti SC+ BP 16GB G.SKILL Sniper 1600MHz 1.25v 4x4GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256 Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64bit Asus PA279Q 
PowerCase
SeaSonic X Series X650 Gold Silverstone FT03B 
  hide details  
Reply
The SandBox
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k (5.3GHz Max) ASUS Maximus IV GENE-Z GTX 980 Ti SC+ BP 16GB G.SKILL Sniper 1600MHz 1.25v 4x4GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256 Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64bit Asus PA279Q 
PowerCase
SeaSonic X Series X650 Gold Silverstone FT03B 
  hide details  
Reply
post #1319 of 7108
Quote:
Originally Posted by sintricate View Post
Yes, I'm using the iGPU.
A lot of people have reported that, for whatever reason, it takes longer for monitors connected via HDMI to start displaying anything. So you end up missing the first half of the boot sequence, though it's still happening. What you're experiencing is normal, though I still wonder why.
2011 Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k ASUS Maximus IV Gene-Z MSI 560Ti Twin Frozr II 16GB (4x4GB) G.SKILL Ripjaws X DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorPower
Kingston 64GB SSD / WD Green 1GB / Seagate 500GB Windows 7 Home 64-bit Dell E228WFP OCZ GameXStream 700W 
CaseMouse
P180b (Modded) Logitech M705 'Marathon' 
  hide details  
Reply
2011 Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k ASUS Maximus IV Gene-Z MSI 560Ti Twin Frozr II 16GB (4x4GB) G.SKILL Ripjaws X DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorPower
Kingston 64GB SSD / WD Green 1GB / Seagate 500GB Windows 7 Home 64-bit Dell E228WFP OCZ GameXStream 700W 
CaseMouse
P180b (Modded) Logitech M705 'Marathon' 
  hide details  
Reply
post #1320 of 7108
Quote:
Originally Posted by RussellG View Post
A lot of people have reported that, for whatever reason, it takes longer for monitors connected via HDMI to start displaying anything. So you end up missing the first half of the boot sequence, though it's still happening. What you're experiencing is normal, though I still wonder why.
Thanks, I kind of figured it was something like that.

On another note, OC'ing with these boards is a bit overwhelming to me. I'm so used to my old Q9550 and the EP45-UD3P. Back then it was just crank up the FSB and up the Vcore!

I'm at 4.5GHz @ 1.3v so far. I notice one of my cores is just over 10 degrees cooler than the other 3...
The SandBox
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k (5.3GHz Max) ASUS Maximus IV GENE-Z GTX 980 Ti SC+ BP 16GB G.SKILL Sniper 1600MHz 1.25v 4x4GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256 Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64bit Asus PA279Q 
PowerCase
SeaSonic X Series X650 Gold Silverstone FT03B 
  hide details  
Reply
The SandBox
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600k (5.3GHz Max) ASUS Maximus IV GENE-Z GTX 980 Ti SC+ BP 16GB G.SKILL Sniper 1600MHz 1.25v 4x4GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256 Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64bit Asus PA279Q 
PowerCase
SeaSonic X Series X650 Gold Silverstone FT03B 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [Officia]l ASUS ROG Maximus IV GENE-Z68 & Z68(Gen3) Owners Club