Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 5970 BE x 2 problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

5970 BE x 2 problems

post #1 of 2
Thread Starter 
Hey everyone. I need your help and advice.
mb : Gigabyte x58-usb3 model
cpu : i7 920 oc to 3.3
vga : 5970 Black Edition in crossfire
psu : 1000watt
VGA Drivers : Latest
Problems. 1. The Catalyst control says that my cards are working on 99 and am not doing anything. 2.In some games i can see the monitor flicker or loosing picture or loosing the shadows etc.

The cards are not oc.

Any suggestions i have try a lot of things , i have fried my brain on google and i have formated 4 times my damm pc (GOD BLESSED SSD DRIVES).
I have even asked my grandpa about it and the answer was `Can i forge it if not then i cant fix it `` (he is a bladesmith,blacksmith)
post #2 of 2
Driver sweep? Load temps?
Swag box m8
(13 items)
 
7 x BL460c
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K Asus P8P67 Sapphire HD 5770 2x8GB Corsair 1333MHz 
Hard DriveMonitorMonitorPower
Corsair Force 3 120GB Aoc F22S+ Aoc F22S+ Powercool 850W 80+ 
Case
NZXT Phantom 
CPUCPUMotherboardRAM
Xeon E5520  Xeon E5520  BL460c G6 12GB ECC DDR3 
Hard DriveOS
1TB of SAN Server 2008 R2 
  hide details  
Reply
Swag box m8
(13 items)
 
7 x BL460c
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K Asus P8P67 Sapphire HD 5770 2x8GB Corsair 1333MHz 
Hard DriveMonitorMonitorPower
Corsair Force 3 120GB Aoc F22S+ Aoc F22S+ Powercool 850W 80+ 
Case
NZXT Phantom 
CPUCPUMotherboardRAM
Xeon E5520  Xeon E5520  BL460c G6 12GB ECC DDR3 
Hard DriveOS
1TB of SAN Server 2008 R2 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 5970 BE x 2 problems