Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Onboard LAN Adapter not seen by Device Manager after upgrading BOIS
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Onboard LAN Adapter not seen by Device Manager after upgrading BOIS

post #1 of 2
Thread Starter 
Dear Experts

I have MotherBoard ASUS P5GC-MX/1333 in the link below :

http://support.asus.com/download.asp...vbfOokwxUzJky3

Every thing was working fine (XP Prof SP3) till my mate upgraded the BOIS after that Onboard LAN Adapter got missing from the Device Manager and the LAN icon got missing from my "Network Place".

I did a fresh installation of windows still the same problem is going on, then I realized the problem with BOIS.

I have checked BOIS and I enabled every thing that I would have thought is related to onboard LAN but still no joy.

What should I do to rectify the problem

Thanks
post #2 of 2
Install chipset drivers.
Bye Bye 775
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.5GHz ASUS P8P67 PRO MSI GTX 660 Ti Power Edition  2x4gb Ripjaws@1866MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
840Pro 128 | 3xWD Vraptor | 1.5TB Green LG 6X Blu-ray /HD-DVD combo Win7 Ultimate 64bit 2 x U2311H 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair HX620 Corsair 600t Logitech G500 
  hide details  
Reply
Bye Bye 775
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.5GHz ASUS P8P67 PRO MSI GTX 660 Ti Power Edition  2x4gb Ripjaws@1866MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
840Pro 128 | 3xWD Vraptor | 1.5TB Green LG 6X Blu-ray /HD-DVD combo Win7 Ultimate 64bit 2 x U2311H 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair HX620 Corsair 600t Logitech G500 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Onboard LAN Adapter not seen by Device Manager after upgrading BOIS