Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Only ~30s of video gets loaded
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Only ~30s of video gets loaded

post #1 of 4
Thread Starter 
Hi guys

Recently I have run into an annoying problem, most noticeable on youtube but applies to most video sites. Only ~30s of the video gets loaded and then it just stops, and if I move the slider manually to 31s it will load the next 30 seconds.

Anyone know what the problem is? It happens in all browsers (but more often in FF), I've updated flash and my internet speed is fine.
Edited by .:hybrid:. - 5/3/11 at 3:26am
Webcrawler
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k ASRock Z75 Pro3 Sapphire 7870 XT Boost Corsair Vengeance, DDR3 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SpinPoint F1 1TB 64GB M4 SSD Windows 8.1 SyncMaster P2050 
MonitorKeyboardPowerMouse
Dell U2312HM Sidewinder X4 Be Quiet! Pure Power CM L8 430w Zowie FK 
AudioAudio
Xonar DG Sennheiser HD 555 
  hide details  
Reply
Webcrawler
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k ASRock Z75 Pro3 Sapphire 7870 XT Boost Corsair Vengeance, DDR3 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SpinPoint F1 1TB 64GB M4 SSD Windows 8.1 SyncMaster P2050 
MonitorKeyboardPowerMouse
Dell U2312HM Sidewinder X4 Be Quiet! Pure Power CM L8 430w Zowie FK 
AudioAudio
Xonar DG Sennheiser HD 555 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Is it just your computer? I've seen ISP's handle flv files strangely. Make sure it isn't your connection.
Bye Bye 775
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.5GHz ASUS P8P67 PRO MSI GTX 660 Ti Power Edition  2x4gb Ripjaws@1866MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
840Pro 128 | 3xWD Vraptor | 1.5TB Green LG 6X Blu-ray /HD-DVD combo Win7 Ultimate 64bit 2 x U2311H 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair HX620 Corsair 600t Logitech G500 
  hide details  
Reply
Bye Bye 775
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.5GHz ASUS P8P67 PRO MSI GTX 660 Ti Power Edition  2x4gb Ripjaws@1866MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
840Pro 128 | 3xWD Vraptor | 1.5TB Green LG 6X Blu-ray /HD-DVD combo Win7 Ultimate 64bit 2 x U2311H 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair HX620 Corsair 600t Logitech G500 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
My pc did this too. Think it was graphics card instability. Do you ever get a green video when trying to play youtube?
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by nelson View Post
My pc did this too. Think it was graphics card instability. Do you ever get a green video when trying to play youtube?
i got once when my flash plugin failed on firefox, the video could be played but the screen was green
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E6550 Maximus Formula NVIDIA GeForce 8800 GT Kingston 2x1 GB PC2-5300 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
1Tb Hitachi SATA II Maxtor 250Gb SATA II Samsung SH-S223 Thermaltake Big Typhoon VX 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 32-bit ViewSonic VX2250 Full HD LED 1080p Eurocase Biswal 600W PSU 
CaseMouseMouse Pad
Antec Nine Hundred Eurocase Eumo Belkin wave rest 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E6550 Maximus Formula NVIDIA GeForce 8800 GT Kingston 2x1 GB PC2-5300 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
1Tb Hitachi SATA II Maxtor 250Gb SATA II Samsung SH-S223 Thermaltake Big Typhoon VX 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 32-bit ViewSonic VX2250 Full HD LED 1080p Eurocase Biswal 600W PSU 
CaseMouseMouse Pad
Antec Nine Hundred Eurocase Eumo Belkin wave rest 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Only ~30s of video gets loaded