Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › SMP getting standard wu's
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SMP getting standard wu's

post #1 of 5
Thread Starter 
? Is there a reason for this. Has been folding A3 SMP wu's and now i've dloaded 2 standards (deleted the work folder and downloaded another)

I have the smp client and I have the -smp flag:

C:\\Users\\*edit*\\Desktop\\FOLDING\\fah\\FAH6.34-win32-SMP.exe -smp



Edited by CravinR1 - 5/3/11 at 11:31am
post #2 of 5
7200 just got released yesterday, I believe.
Your PPD looks normal to me, it would be way lower if it wasn't an A3/A4 so its probably HFM that needs updating.

Tools - Download projects from Stanford
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by LiLChris View Post
7200 just got released yesterday, I believe.
Your PPD looks normal to me, it would be way lower if it wasn't an A3/A4 so its probably HFM that needs updating.

Tools - Download projects from Stanford
Damn I had one of those wu's about 40% done when I deleted and redownloaded :-( (was folding while I slept)
post #4 of 5
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
This was happening to me earlier. It dropped my CPU's PPD from ~6,000 to ~3,200. Blech. It seems to be back to normal now, though. Is there a particular reason this happens?
    
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II X4 955 BE @ 4GHz ASUS M4A89GTD Gigabyte 6850 + XFX 8800GT Debian/Win 7 
PowerCase
Antec EarthWatts 650 NZXT Phantom 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II X4 955 BE @ 4GHz ASUS M4A89GTD Gigabyte 6850 + XFX 8800GT Debian/Win 7 
PowerCase
Antec EarthWatts 650 NZXT Phantom 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › SMP getting standard wu's