Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › After cleaning the dust from PC, it wont boot anymore.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

After cleaning the dust from PC, it wont boot anymore. - Page 4

post #31 of 61
Thread Starter 
Replacing ram and trying to boot with 1 ram doesn't work.
post #32 of 61
Quote:
Originally Posted by mehm3d View Post
Replacing ram and trying to boot with 1 ram doesn't work.
Did you try removing the cmos battery and clear cmos for 15 minutes?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K@4.5GHz Asus P8P67 Pro 3.0 (B3) EVGA GTX 1070 SC Black Edition 4x4GB Corsair Vengeance 1600-9-9-9-24-2t-1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
M500 240GB SSD for OS, 2x256GB M4's Raid0 for ... Generic Windows 10 Pro 64 Bit Asus VK266H 
PowerCase
Corsair RM 750x Cooler Master Storm Scout 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K@4.5GHz Asus P8P67 Pro 3.0 (B3) EVGA GTX 1070 SC Black Edition 4x4GB Corsair Vengeance 1600-9-9-9-24-2t-1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
M500 240GB SSD for OS, 2x256GB M4's Raid0 for ... Generic Windows 10 Pro 64 Bit Asus VK266H 
PowerCase
Corsair RM 750x Cooler Master Storm Scout 
  hide details  
Reply
post #33 of 61
Quote:
Replacing ram and trying to boot with 1 ram doesn't work.
Put the RAM module in each slot (1,A,2,B) and try every stick of RAM.


Quote:
Originally Posted by Viridian View Post
Just a thought, but do you have a GPU in your PC and currently connecting to that? Maybe you should try plugging into the motherboards VGA socket after clearing the CMOS? That has happened to me too many times!
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500 @ 4,004GHz (1.202v) Asus P8P67-PRO B3 Leadtek GTX260 65nm 896MB 700|1430|1100 4GB DDR3 Muskin 1686MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD CB 250GB, 2x SG 320GB, 1xSS F1 1TB Pioneer DVD-RW Windows 7 Professional 64bit Samsung 2032BW 20" 1680x1050 16:10 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa CoolerMaster GX 550W Coolermaster Storm Sniper Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500 @ 4,004GHz (1.202v) Asus P8P67-PRO B3 Leadtek GTX260 65nm 896MB 700|1430|1100 4GB DDR3 Muskin 1686MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD CB 250GB, 2x SG 320GB, 1xSS F1 1TB Pioneer DVD-RW Windows 7 Professional 64bit Samsung 2032BW 20" 1680x1050 16:10 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa CoolerMaster GX 550W Coolermaster Storm Sniper Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
post #34 of 61
Remove EVERYTHING, and leave only the CPU and 1 stick of RAM. Does it POST properly? If so, then plug in your OS HD, and try to boot. Any issues then?

Remove ALL of your cables and re-plug them in. It could also be a cable that came loose. Even SATA cables that have gone loose can cause unexpected errors.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K Biostar TP67B+ XFX HD5750 1GB 2x4GB DDR3 Corsair 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB OCZ SSD, 2x160GB HDD RAID0, 500GB+500GB+1.5TB Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 930B Antec SmartPower 450w 
Case
Antec 900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K Biostar TP67B+ XFX HD5750 1GB 2x4GB DDR3 Corsair 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB OCZ SSD, 2x160GB HDD RAID0, 500GB+500GB+1.5TB Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 930B Antec SmartPower 450w 
Case
Antec 900 
  hide details  
Reply
post #35 of 61
Thread Starter 
I tried to remove cmos and also replacing rams. I also tried to remove components and put them back to motherboard, but my monitor still wont show up anything. just like it was unplugged. I also tried to VGA and my GPU's both routers, but it doesnt make any difference
Edited by mehm3d - 5/8/11 at 8:58am
post #36 of 61
Have you tried removing the video card and running off the onboard graphics via the rear panel connector?
Black Sand
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.8GHz ASUS Maximus IV Extreme-Z EVGA GTX 580 SLI 8GB Corsair Dominator GT @ 1885 MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB Mushkin Callisto Deluxe +1TB WD Caviar Black Windows 7 Home Premium ASUS VW246 Corsair HX-850 
Case
HAF 932 
  hide details  
Reply
Black Sand
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.8GHz ASUS Maximus IV Extreme-Z EVGA GTX 580 SLI 8GB Corsair Dominator GT @ 1885 MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB Mushkin Callisto Deluxe +1TB WD Caviar Black Windows 7 Home Premium ASUS VW246 Corsair HX-850 
Case
HAF 932 
  hide details  
Reply
post #37 of 61
Thread Starter 
still "no signal" text in the monitor :S
post #38 of 61
I'll bet $5 you probably bent the pins on one of the USB headers and shorted it. Check all the headers and straighten any crossed pins. With the PSU unplugged!!

If all the pins on your mobo are straight, pull the board and see if it boots on a bench.
More Cores
(20 items)
 
 
SFF: HADRON
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930K @ 4.8Ghz offset ASrock X79 Extreme6/GB EVGA GTX680 FTW with EK waterblock EVGA GTX650 for PhysX 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G-Skill 4x4GB DDR3 1866 8-9-9-24@1.5V Samsung 840 Pro 128GB Agility 3 240GB x2 RAID 0 WD 500GB X2 RAID 0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Raystorm XSPC Dual Bay reservoir with Alphacool variable... Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper Triple 120mm... EK GTX680 FTW waterblock 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit Ultimate HP tSS-25X11LED 25" 1080p PC Power&Cooling Silentpower 910W Xigmatek Elysium 
MouseMouse PadAudioAudio
Razer Deathadder 3500 Rocketfish Creative Sound Core3D Logitech Z5300 
CPUMotherboardGraphicsRAM
960T unlocked to X6 ASUS M4A79XTD Evo Sapphire HD6870 1GB 2x2GB Ripjaws 7-8-7-24 F3-12800CL7D-4GBRM  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 128GB WD 320GB HDD Lite-On DVD-RW Corsair H100 
OSPowerCase
Win 7 x64 Ultimate OCZ Stealthstream 600W HAF XB 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570K P8Z77-I MSI 560 Ti TF2 Samsung 20nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M500 Kuhler 620 Windows 7 x64 52" Samsung LED TV 
CaseAudio
EVGA Hadron Air Denon receiver/ Polk audio 
  hide details  
Reply
More Cores
(20 items)
 
 
SFF: HADRON
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930K @ 4.8Ghz offset ASrock X79 Extreme6/GB EVGA GTX680 FTW with EK waterblock EVGA GTX650 for PhysX 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G-Skill 4x4GB DDR3 1866 8-9-9-24@1.5V Samsung 840 Pro 128GB Agility 3 240GB x2 RAID 0 WD 500GB X2 RAID 0 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Raystorm XSPC Dual Bay reservoir with Alphacool variable... Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper Triple 120mm... EK GTX680 FTW waterblock 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit Ultimate HP tSS-25X11LED 25" 1080p PC Power&Cooling Silentpower 910W Xigmatek Elysium 
MouseMouse PadAudioAudio
Razer Deathadder 3500 Rocketfish Creative Sound Core3D Logitech Z5300 
CPUMotherboardGraphicsRAM
960T unlocked to X6 ASUS M4A79XTD Evo Sapphire HD6870 1GB 2x2GB Ripjaws 7-8-7-24 F3-12800CL7D-4GBRM  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 128GB WD 320GB HDD Lite-On DVD-RW Corsair H100 
OSPowerCase
Win 7 x64 Ultimate OCZ Stealthstream 600W HAF XB 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570K P8Z77-I MSI 560 Ti TF2 Samsung 20nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M500 Kuhler 620 Windows 7 x64 52" Samsung LED TV 
CaseAudio
EVGA Hadron Air Denon receiver/ Polk audio 
  hide details  
Reply
post #39 of 61
Quote:
Originally Posted by mehm3d View Post
I tried to remove cmos and also replacing rams. I also tried to remove components and put them back to motherboard, but my monitor still wont show up anything. just like it was unplugged. I also tried to VGA and my GPU's both routers, but it doesnt make any difference
Not remove cmos, but cmos battery...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K@4.5GHz Asus P8P67 Pro 3.0 (B3) EVGA GTX 1070 SC Black Edition 4x4GB Corsair Vengeance 1600-9-9-9-24-2t-1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
M500 240GB SSD for OS, 2x256GB M4's Raid0 for ... Generic Windows 10 Pro 64 Bit Asus VK266H 
PowerCase
Corsair RM 750x Cooler Master Storm Scout 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K@4.5GHz Asus P8P67 Pro 3.0 (B3) EVGA GTX 1070 SC Black Edition 4x4GB Corsair Vengeance 1600-9-9-9-24-2t-1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
M500 240GB SSD for OS, 2x256GB M4's Raid0 for ... Generic Windows 10 Pro 64 Bit Asus VK266H 
PowerCase
Corsair RM 750x Cooler Master Storm Scout 
  hide details  
Reply
post #40 of 61
Thread Starter 
yeh i meant battery
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › After cleaning the dust from PC, it wont boot anymore.