post #1 of 1
Thread Starter 
I've got my 2 NECs connected to my sig rig via display port. Screen turns on and off just fine but whenever I turn off one of the screens, Windows thinks the screen is unplugged and resets the display settings and moves everything to a single screen. Is there any way to fix this?
Big Poppa
(18 items)
 
KonHive
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 6700k ASUS Maximus VIII Hero Gigabyte GTX970 G1 Gaming Corsair Dominator Platinum 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Intel 520 Series Samsung 850 Evo Seagate Baracudda EK M8G Monoblock 
CoolingOSMonitorKeyboard
EK FC970 GTX WF3 Windows 10 64-bit 2 x Dell U2414H Filco Majestouch Tactile Click "Otaku" NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
850W Silverstone Decathlon Corsair 900D Logitech G900 SteelSeries QcK Heavy 
Audio
Cambridge Audio Magic DAC 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-P45T-ES3G Kingston Hyper X Seagate Baracudda 
Hard DriveCoolingOSPower
Western Digital Velociraptor Zalman CNPS9700 Windows Server 2012 Seasonic S12II 430W 
Case
Antec P280 
  hide details  
Reply
Big Poppa
(18 items)
 
KonHive
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 6700k ASUS Maximus VIII Hero Gigabyte GTX970 G1 Gaming Corsair Dominator Platinum 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Intel 520 Series Samsung 850 Evo Seagate Baracudda EK M8G Monoblock 
CoolingOSMonitorKeyboard
EK FC970 GTX WF3 Windows 10 64-bit 2 x Dell U2414H Filco Majestouch Tactile Click "Otaku" NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
850W Silverstone Decathlon Corsair 900D Logitech G900 SteelSeries QcK Heavy 
Audio
Cambridge Audio Magic DAC 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-P45T-ES3G Kingston Hyper X Seagate Baracudda 
Hard DriveCoolingOSPower
Western Digital Velociraptor Zalman CNPS9700 Windows Server 2012 Seasonic S12II 430W 
Case
Antec P280 
  hide details  
Reply