Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Speakers Not Working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Speakers Not Working - Page 2

post #11 of 12
Quote:
Originally Posted by MH_Wadester View Post
Well there isnt a speakers installed parse in device manager but there is realtek high definition audio which is what it supposedly uses, so I cant try that wave,master and syth is ticked and the speakers are set for desktop stereo. There is no audio service in services tab in msconfig.
Aah ok
Uninstall it completely. Drivers sweep then download this one and install it
http://downloads.guru3d.com/Realtek-...load-2408.html
post #12 of 12
Thread Starter 
I have some what made some progress I think one of the cables was just a tiny bit loose because now it is supposedly on and the green LED light is on, however I just recently retried plugging them into my front headphone jack and they worked but when I plugged in to rear audio jacks I get a sound but no sound is produced. So what could be the problem with the jacks.
Orangotang
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 GA-MA790XT-UD4P AMD Radeon HD 6900 Series Corsair  
RAMHard DriveOSMonitor
Corsair  Seagate ST3500418AS 500GB Windows 7 Home Premium BenQ G2420HD 
PowerCase
Corsair 620HX CM 690 
  hide details  
Reply
Orangotang
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 GA-MA790XT-UD4P AMD Radeon HD 6900 Series Corsair  
RAMHard DriveOSMonitor
Corsair  Seagate ST3500418AS 500GB Windows 7 Home Premium BenQ G2420HD 
PowerCase
Corsair 620HX CM 690 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Speakers Not Working