Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › MSI Afterburner problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

MSI Afterburner problem - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Taylorsci View Post
Take a screen shot of it being on.
http://i54.tinypic.com/212cqjm.jpg
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 @ 3.79ghz HT on Rampage II GENE Gainward GTX570 @ 850/2100 OCZ Gold 12gb @ 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair Force F120 + 2x640gb WD black raid0 Windows 7 Samsung T260HD + Asus 23" Cooler Master 700W 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 @ 3.79ghz HT on Rampage II GENE Gainward GTX570 @ 850/2100 OCZ Gold 12gb @ 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair Force F120 + 2x640gb WD black raid0 Windows 7 Samsung T260HD + Asus 23" Cooler Master 700W 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
Yeah, that's on.
post #13 of 14
Thread Starter 
Bump. I still have not managed to make user defined fan speed work
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 @ 3.79ghz HT on Rampage II GENE Gainward GTX570 @ 850/2100 OCZ Gold 12gb @ 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair Force F120 + 2x640gb WD black raid0 Windows 7 Samsung T260HD + Asus 23" Cooler Master 700W 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 @ 3.79ghz HT on Rampage II GENE Gainward GTX570 @ 850/2100 OCZ Gold 12gb @ 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair Force F120 + 2x640gb WD black raid0 Windows 7 Samsung T260HD + Asus 23" Cooler Master 700W 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Guys I don't know what happened !? I tried to reinstall it but nothing changed!! still i'm getting this error! I tried to install v2.1 and it worked although i cant change the voltage in it!! any idea?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › MSI Afterburner problem