Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI GTX 580's blue screening
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI GTX 580's blue screening - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Reseated. No luck.

Here is the report:

Additional information about the problem:
BCCode:116
BCP1:FFFFFA800A0404E0
BCP2:FFFFF880107FA970
BCP3:FFFFFFFFC000009A
BCP4:0000000000000004
OS Version:6_1_7600
Service Pack:0_0
Product:256_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\051011-6271-01.dmp
D:\TEMP\WER-8689-0.sysdata.xml



I might try bios flashing the cards, where would I get an updated bios?
No Explosion!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 5.1Ghz ASUS P8P67 EVO Asus GTX 580 + GTX 580 DirectCU II Corsair Vengeance 8G CL8 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25 80gb Win7 Ultimate BenQ XL2410T, HP ZR24W Blackwidow Ultimate 
PowerCaseMouseMouse Pad
Enermax Revolution 85+ 950W Silverstone FT02 Black (no window) Death Adder BE 9HD 
  hide details  
Reply
No Explosion!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 5.1Ghz ASUS P8P67 EVO Asus GTX 580 + GTX 580 DirectCU II Corsair Vengeance 8G CL8 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25 80gb Win7 Ultimate BenQ XL2410T, HP ZR24W Blackwidow Ultimate 
PowerCaseMouseMouse Pad
Enermax Revolution 85+ 950W Silverstone FT02 Black (no window) Death Adder BE 9HD 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
OP, did you ever find the solution to your problem? I'm having similar issues w/ my 480 ftw's... I tried just about everything, this problem came out of nowhere. Next up is a new PSU.

Just curious how you fixed your issue.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI GTX 580's blue screening