New Posts  All Forums:Forum Nav:

SMP not sending!

post #1 of 2
Thread Starter 
It's been attempting to send all night and morning now.. it's on attempt 10. :s ?!
Puny Power!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 [4.0GHz @ 1.34v] Asus Maximus III Gene GTX 460 SE 12 GB GSkill ECO 1600 CL7 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda 1.5 TB, Intel 120GB 520 Windows 7 Ultimate 64 LG Flatron 22' & LG Flatron 21' Logitech G15 
PowerCaseMouse
Cougar CMX 750 NZXT Vulcan Microsoft Optical 
  hide details  
Reply
Puny Power!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 [4.0GHz @ 1.34v] Asus Maximus III Gene GTX 460 SE 12 GB GSkill ECO 1600 CL7 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda 1.5 TB, Intel 120GB 520 Windows 7 Ultimate 64 LG Flatron 22' & LG Flatron 21' Logitech G15 
PowerCaseMouse
Cougar CMX 750 NZXT Vulcan Microsoft Optical 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
I restarted mine and it worked, did you see if the server is up?
Intel
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4208 MHz 1.35v LLC Rampage III EVGA GTX 260 (3) 8800's f@h 6 GB Mushkin Redlines 1600 6*8*6*24 
Hard DriveOSMonitorPower
(2)Intel X25-V (4)2TB WD Green Windows 7 Ultimate x64 Asus 27" 2ms HX1000 
Case
800D 
  hide details  
Reply
Intel
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4208 MHz 1.35v LLC Rampage III EVGA GTX 260 (3) 8800's f@h 6 GB Mushkin Redlines 1600 6*8*6*24 
Hard DriveOSMonitorPower
(2)Intel X25-V (4)2TB WD Green Windows 7 Ultimate x64 Asus 27" 2ms HX1000 
Case
800D 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team