New Posts  All Forums:Forum Nav:

Tiny problem

post #1 of 7
Thread Starter 
Hello fellow folders,

I'm running on a slight issue. I'm using Fah GPU tracker v2 (latest version) and I've put a shortcut in the Startup folder. In msconfig I can see the tracker in the list, turned on.

Still, everytime I reboot the system, GPU tracker does not start. Any idea's?
post #2 of 7
Use that shortcut and see if it works.
post #3 of 7
Thread Starter 
The shortcut on the desktop works fine...
post #4 of 7
Think he means the shortcut from the startup folder.
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Thread Starter 
That shortcut is working as well, although I need to confirm to run as administrator. Could that be the problem?
post #6 of 7
I think you should try batch file
post #7 of 7
Thread Starter 
I've got it working with UAC turned off. Thanks anyway
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team