Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Catalyst install issues.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Catalyst install issues. - Page 3

post #21 of 26
I assume you had the correct download, but just to make sure:
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

Honestly, part of your problems could potentially the simple factor you are running a 5770 (one generation old) and that we are dealing with AMD/ATI. I simply googled 5770 CCC 11.5 [current version] and got a large amount of results of people having problems.

Honestly, I might just suggest you rollback to the previous version that ran fine.
The Beast 2.3
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2700k ASRock Extreme6 Z77 nVidia EVGA GTX 670 G.Skill Ripjaws X (16 gb) 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Caviar Black 1tb 7200rpm Vertex 4 (128 GB) Raid 0 LG Bluray Burner (WH14NS40) XSPC Rasa 750 RX 360 kit (push/pull + shrouds) 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate (64-bit) LG IPS235V (2x) MK550 Antec Quattro 1200 
CaseMouseAudio
Rosewill RSV-L4000 Logitech G700 HT Omega Claro II 
  hide details  
Reply
The Beast 2.3
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2700k ASRock Extreme6 Z77 nVidia EVGA GTX 670 G.Skill Ripjaws X (16 gb) 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Caviar Black 1tb 7200rpm Vertex 4 (128 GB) Raid 0 LG Bluray Burner (WH14NS40) XSPC Rasa 750 RX 360 kit (push/pull + shrouds) 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate (64-bit) LG IPS235V (2x) MK550 Antec Quattro 1200 
CaseMouseAudio
Rosewill RSV-L4000 Logitech G700 HT Omega Claro II 
  hide details  
Reply
post #22 of 26
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Blast View Post
I assume you had the correct download, but just to make sure:
http://sites.amd.com/us/game/downloa...n_win7-64.aspx

Honestly, part of your problems could potentially the simple factor you are running a 5770 (one generation old) and that we are dealing with AMD/ATI. I simply googled 5770 CCC 11.5 [current version] and got a large amount of results of people having problems.

Honestly, I might just suggest you rollback to the previous version that ran fine.
I've tried finding a full suite for 11.4 by following the link to previous versions and get nothing. I am currently downloading the 11.3 version.
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
post #23 of 26
Install SP1 first please. I know when SP1 got pushed through the first time, a few folks including me had issue with the installer. Just give it a try. At this point, I do not think it will harm to re-install SP1 and try driver installation again. I am also assuming that when you uninstall drivers, it is a successful uninstall - no errors or anything like that.
Wife's bane
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3570K @ 4.5 Ghz Gigabyte Z77 UD3H HIS R9-290 8 GB Samsung Wonder RAM 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial SSD for OS Samsung Spinpoint F3 Asus XSPC water block, 360 radiator, and 720 reservo... 
CoolingOSMonitorKeyboard
GPU cooling - XSPC Razer full GPU blocks Win 7 Home Premium Asus PB278Q 2560 X 1440p ISP Logitech G15 
PowerCaseMouseMouse Pad
NZXT Hale90 V2 NZXT Switch 810 Logitech G500 Steelseries QcK 
Audio
Optical out to Sony receiver; Deftech Monitor 3... 
  hide details  
Reply
Wife's bane
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3570K @ 4.5 Ghz Gigabyte Z77 UD3H HIS R9-290 8 GB Samsung Wonder RAM 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial SSD for OS Samsung Spinpoint F3 Asus XSPC water block, 360 radiator, and 720 reservo... 
CoolingOSMonitorKeyboard
GPU cooling - XSPC Razer full GPU blocks Win 7 Home Premium Asus PB278Q 2560 X 1440p ISP Logitech G15 
PowerCaseMouseMouse Pad
NZXT Hale90 V2 NZXT Switch 810 Logitech G500 Steelseries QcK 
Audio
Optical out to Sony receiver; Deftech Monitor 3... 
  hide details  
Reply
post #24 of 26
Thread Starter 
Still dumps out of the installation at
installing: ati Catalyst Install Manager
with a
Application Install: Install package Failure!
error
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
post #25 of 26
Thread Starter 
woah... the rest of the install finished and opened CCC... even after the failure... We'll see how this works for a bit.

+rep for all who helped
Edited by Fooliobass - 5/13/11 at 2:37pm
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
Mako
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1090T Asus M4A88TD-V EVO/USB3 MSI R5770 Hawk 4x4GB G.Skill 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 WD 2x2T Black, 1T Black, 1T Blue 2TB, 1TB, 500GB Asus CD/DVD 
CoolingOSMonitorKeyboard
Hyper 212+ p/p Windows 7 64 bit Home Premium OEM Vizio XVT472SV 1920x1080 Logitech K120 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec EarthWatts EA650 Xion CyborgX Logitech G500 SteelSeries QcK 
Audio
Onkyo 5.1 
  hide details  
Reply
post #26 of 26
I posted in a similar thread to this one. I installed 11.5 and got a install error for Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable. Found it on microsoft web page and installed it separately. Will see how it runs. Everything up to and including 11.4 has run perfect.

Link to other post
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Catalyst install issues.