Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › 2600K OC troubles.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

2600K OC troubles. - Page 7

post #61 of 74
im running 4.4Ghz with only 1.25VCore dose it really have to be upped alot more if u want to go past 4.4Ghz if thast true sounds like a waste of power.
post #62 of 74
Quote:
Originally Posted by soldierblue View Post
Yeah, then I had a solid three weeks. I got another one, swapped LAN drivers and had a good month until another one. Before it was almost daily. The power has always been pretty good here, no issues to speak of. But it looks like I've got more problems, by main media storage drive decided to kick it right after I posted. Well, I guess it could be the controller, whatever.
sorry to bother you but what temps have u been getting and wat is ur room temp
post #63 of 74
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by kieran13 View Post
sorry to bother you but what temps have u been getting and wat is ur room temp
I idle at about 34-36C during summer. I'm sure it's probably 85F in here.
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
post #64 of 74
Quote:
Originally Posted by soldierblue View Post
Yeah, then I had a solid three weeks. I got another one, swapped LAN drivers and had a good month until another one. Before it was almost daily. The power has always been pretty good here, no issues to speak of. But it looks like I've got more problems, by main media storage drive decided to kick it right after I posted. Well, I guess it could be the controller, whatever.
Well if that drive is not very old that is another indication of bad power....
H.O.G
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 DO 4.4GHz HT ASUS P6T 3x Nvidia 6GB OCZ,Gold DDR3 8-8-8-24 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Intel-x25V, X25M,WD Caviar Black 500 Asus DVD NH- D14 7 pro 
MonitorKeyboardPowerCase
6x Wireless CM Silent Pro M 600-Modular CM Storm Scout 
MouseMouse PadAudio
MX 1000 Wireless It's black Creative Fatal1ty Headset 
  hide details  
Reply
H.O.G
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 DO 4.4GHz HT ASUS P6T 3x Nvidia 6GB OCZ,Gold DDR3 8-8-8-24 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Intel-x25V, X25M,WD Caviar Black 500 Asus DVD NH- D14 7 pro 
MonitorKeyboardPowerCase
6x Wireless CM Silent Pro M 600-Modular CM Storm Scout 
MouseMouse PadAudio
MX 1000 Wireless It's black Creative Fatal1ty Headset 
  hide details  
Reply
post #65 of 74
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by H969 View Post
Well if that drive is not very old that is another indication of bad power....
It's older than the system, I've probably had it almost a year and a half. I'll probably just stick a couple of old WD 640s I have. I've only had two drives go bad as long as I've lived here, so I doubt it's the power.
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
post #66 of 74
1 1/2 years is not an old drive...
How long have you lived there ?
H.O.G
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 DO 4.4GHz HT ASUS P6T 3x Nvidia 6GB OCZ,Gold DDR3 8-8-8-24 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Intel-x25V, X25M,WD Caviar Black 500 Asus DVD NH- D14 7 pro 
MonitorKeyboardPowerCase
6x Wireless CM Silent Pro M 600-Modular CM Storm Scout 
MouseMouse PadAudio
MX 1000 Wireless It's black Creative Fatal1ty Headset 
  hide details  
Reply
H.O.G
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 DO 4.4GHz HT ASUS P6T 3x Nvidia 6GB OCZ,Gold DDR3 8-8-8-24 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Intel-x25V, X25M,WD Caviar Black 500 Asus DVD NH- D14 7 pro 
MonitorKeyboardPowerCase
6x Wireless CM Silent Pro M 600-Modular CM Storm Scout 
MouseMouse PadAudio
MX 1000 Wireless It's black Creative Fatal1ty Headset 
  hide details  
Reply
post #67 of 74
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by H969 View Post
1 1/2 years is not an old drive...
How long have you lived there ?
About 13 years. After backing up files off of it, I'm leaning towards a controller issue. It'll copy from and read fine, but after you finish it and you try and start another transfer the driver detects a controller error in event viewer and just says no. I restart, and I can copy all those files that it was hanging on the second time around.

EDIT: It's the only drive on the 3Gbps controller, all the other are on the 6Gbps.
Edited by soldierblue - 7/20/11 at 6:36am
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
post #68 of 74
Thread Starter 
I put in another drive and a new cable, seems fine. I'm gonna put the problem drive in an external enclosure to take the controller out of the mix.
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
post #69 of 74
Thread Starter 
Yeah... this one passed a CHKDSK /r on the same port. The other one just hung. Think I got that one. So I'm probably ordering a new board (probably an ASRock Extreme4) then RMA'ing the UD4 and finally selling it when I get it back.
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
post #70 of 74
Thread Starter 
Got another BSOD. Same code (1E) as all the others, referencing the same LAN driver. Trying another version, again. It's gotta be a bad LAN chip right? I mean if it were RAM or anything like that, it would be affecting more than just the LAN drivers (rt64win7.sys, ndis.sys and tcpip.sys), right?
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
Revolution
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.5ghz ASRock P67 Extreme4 Galaxy GeForce GTX 680 8GB G.Skill DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1xOWC 120GB SSD + 1xWD 1TB + 1x WD 640GB Windows 7 64bit HannsG HD281D Filco Linear Force 
PowerCaseMouseAudio
Seasonic X-850 Corsair 600T Logitech G9 FiiO E9 + HiFiMan HE-300 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › 2600K OC troubles.