Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › This is driving me nuts: Internet speed reduced to 10%?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

This is driving me nuts: Internet speed reduced to 10%? - Page 6

post #51 of 52
Thread Starter 
This looks ok? i did lose 1 packet, but i dunno if thats just normal or what lol

and @E-Peen, thanks for the reply. im the only one who uses this modem, it goes straight up to a dish on my roof i must of said router by mistake in an earlier post, my apologies.

post #52 of 52
Quote:
Originally Posted by Asmodean View Post
This looks ok? i did lose 1 packet, but i dunno if thats just normal or what lol

and @E-Peen, thanks for the reply. im the only one who uses this modem, it goes straight up to a dish on my roof i must of said router by mistake in an earlier post, my apologies.

Nothing to worry about but a five minute test isn't anything definitive.

Have you plugged directly into the modem and tested speeds again as we suggested?
At long last...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
920 D0 | 4104MHz@1.23V Big Bang XPower 5850 | 880/1050 6GB Sector 7 | 1728MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
F115 W7P64 245BW SPI Magna 1kW 
Case
cardboard (case/loop in prog) 
  hide details  
Reply
At long last...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
920 D0 | 4104MHz@1.23V Big Bang XPower 5850 | 880/1050 6GB Sector 7 | 1728MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
F115 W7P64 245BW SPI Magna 1kW 
Case
cardboard (case/loop in prog) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › This is driving me nuts: Internet speed reduced to 10%?