Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › CCC Won't open after 11.5 update...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

CCC Won't open after 11.5 update...

post #1 of 6
Thread Starter 
Updated to 11.5 today. CCC Won't open... What should i do?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 5930k MSI X99S SLI GTX 1080 32GB Crucial DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
(3x) Crucial 256GB (768gb RAID0) WD 3TB EK Supremacy EVO + D5 Vario GT-AP15 
CoolingMonitorMonitorKeyboard
2X HWLABS GTX360 (2x) 1440p QHD PLS MicroBoard 40" 4k MVA Corsair K70 RGB 
PowerCaseMouseAudio
Corsair RM1000 Custom Build Logitech G900 Yamaha RX-V465 + 5.1 Surround 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 5930k MSI X99S SLI GTX 1080 32GB Crucial DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
(3x) Crucial 256GB (768gb RAID0) WD 3TB EK Supremacy EVO + D5 Vario GT-AP15 
CoolingMonitorMonitorKeyboard
2X HWLABS GTX360 (2x) 1440p QHD PLS MicroBoard 40" 4k MVA Corsair K70 RGB 
PowerCaseMouseAudio
Corsair RM1000 Custom Build Logitech G900 Yamaha RX-V465 + 5.1 Surround 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
Windows Key + R > Type CCC.exe

Does it open? If not, try restarting. After a reformat of Windows and installing my new drivers CCC would open but it wouldn't display in the notification area, a restart fixed it.
post #3 of 6
Thread Starter 
yep that did nothing. restarted 2wice also still wont open :/
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 5930k MSI X99S SLI GTX 1080 32GB Crucial DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
(3x) Crucial 256GB (768gb RAID0) WD 3TB EK Supremacy EVO + D5 Vario GT-AP15 
CoolingMonitorMonitorKeyboard
2X HWLABS GTX360 (2x) 1440p QHD PLS MicroBoard 40" 4k MVA Corsair K70 RGB 
PowerCaseMouseAudio
Corsair RM1000 Custom Build Logitech G900 Yamaha RX-V465 + 5.1 Surround 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 5930k MSI X99S SLI GTX 1080 32GB Crucial DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
(3x) Crucial 256GB (768gb RAID0) WD 3TB EK Supremacy EVO + D5 Vario GT-AP15 
CoolingMonitorMonitorKeyboard
2X HWLABS GTX360 (2x) 1440p QHD PLS MicroBoard 40" 4k MVA Corsair K70 RGB 
PowerCaseMouseAudio
Corsair RM1000 Custom Build Logitech G900 Yamaha RX-V465 + 5.1 Surround 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
You may have accidentally installed hotfix drivers before you installed the official release first, or something just happened during the installation. Uninstall CCC, restart, and then install the official 11.5 drivers, then restart again.
post #5 of 6
Thread Starter 
Ok thanks il try that and see what happens.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 5930k MSI X99S SLI GTX 1080 32GB Crucial DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
(3x) Crucial 256GB (768gb RAID0) WD 3TB EK Supremacy EVO + D5 Vario GT-AP15 
CoolingMonitorMonitorKeyboard
2X HWLABS GTX360 (2x) 1440p QHD PLS MicroBoard 40" 4k MVA Corsair K70 RGB 
PowerCaseMouseAudio
Corsair RM1000 Custom Build Logitech G900 Yamaha RX-V465 + 5.1 Surround 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 5930k MSI X99S SLI GTX 1080 32GB Crucial DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
(3x) Crucial 256GB (768gb RAID0) WD 3TB EK Supremacy EVO + D5 Vario GT-AP15 
CoolingMonitorMonitorKeyboard
2X HWLABS GTX360 (2x) 1440p QHD PLS MicroBoard 40" 4k MVA Corsair K70 RGB 
PowerCaseMouseAudio
Corsair RM1000 Custom Build Logitech G900 Yamaha RX-V465 + 5.1 Surround 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Hi iCrap. Instead of removing manually, you could use a driver sweeper to make sure you completely remove everything, ensuring there will be no conflicts.

Harry @ Videocardshop.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › CCC Won't open after 11.5 update...