Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 9800 gt dvi not working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

9800 gt dvi not working

post #1 of 5
Thread Starter 
Hi I have a Zotac 512MB 9800GT http://www.zotacusa.com/zotac-geforc...ges5p-fdl.html And when I first installed it the dvi worked for about 2 seconds then no display and it still doesnt work so I have to use VGA On Acer X213W. Any help is appreciated!!!
post #2 of 5
If you have something else plugged into the card such as another display at the same time as another one it's likely defaulting to that display. Turn that display on and see if you get picture.

This is just a quick test.
post #3 of 5
Thread Starter 
I have currently only 1 cable plugged into the card right now.
post #4 of 5
If you only have 1 cord connected it should default to that so that's not the issue

Did you uninstall your drivers for the card you had before ? Also, you're not using the drivers that came with the disc are you ?

Process of elimination is your main test now, as you obviously didn't change the output in your OS.

Try the DVI cord to a different display
Try a different DVI cord to the original display
Try a different system or gaming console using the same input on the display you tried earlier.

You get the idea.
post #5 of 5
Thread Starter 
Sorry But I have only 1 pc and monitor to test on And I uninstalled the old drivers the old card Was integrated geforce 7050.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 9800 gt dvi not working