Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Network Shares Broken?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Network Shares Broken?

post #1 of 8
Thread Starter 
Ok well I have my shares on my sig rig, and now they do not show up on y girls macbook (wired or wireless), secondly TVersity to my PS3 shows the files but then can't play them, but it will play some older files in the same folder.

My router is the D-Link 655 and I have not signed into it since the day I set it up, and it has worked perfectly in the past.

Ideas?
Edited by sdla4ever - 5/17/11 at 8:29pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 930 [4.33 Ghz] EVGA X58 SLI LE EVGA GTS 450 [SLI] 6 GB DDR 3 OCZ 1600 [1T-7-8-7-18 @ 1474] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 [120 GB] + 4x WD Green 2 TB [Raid1] Samsung BD-R [12x] Microsoft Windows 7 Pro [x64] [3] Samsung SyncMaster 2233sw 
KeyboardPowerCaseMouse
I-rocks Corsair HX650 [650W] Lian Li PC K62 Logi 
Mouse Pad
Metallica 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 930 [4.33 Ghz] EVGA X58 SLI LE EVGA GTS 450 [SLI] 6 GB DDR 3 OCZ 1600 [1T-7-8-7-18 @ 1474] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 [120 GB] + 4x WD Green 2 TB [Raid1] Samsung BD-R [12x] Microsoft Windows 7 Pro [x64] [3] Samsung SyncMaster 2233sw 
KeyboardPowerCaseMouse
I-rocks Corsair HX650 [650W] Lian Li PC K62 Logi 
Mouse Pad
Metallica 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Go into control panel, Network and sharing Center, then click on Advanced sharing settings.
Make sure you have Network Discovery on, file and printer sharing, and public folder sharing. I am assuming they are in the same workgroup?
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by UsedPaperclip View Post
Go into control panel, Network and sharing Center, then click on Advanced sharing settings.
Make sure you have Network Discovery on, file and printer sharing, and public folder sharing. I am assuming they are in the same workgroup?
Ya the thing is they worked before flawlessly. The only 2 things I could think of is I had one BSOD because of heat and I have upgraded to SP1 on W7. Other then that nothing has changed.

We normally just plugged her macbook in since gigabit transfer speeds are so nice when moving large files.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 930 [4.33 Ghz] EVGA X58 SLI LE EVGA GTS 450 [SLI] 6 GB DDR 3 OCZ 1600 [1T-7-8-7-18 @ 1474] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 [120 GB] + 4x WD Green 2 TB [Raid1] Samsung BD-R [12x] Microsoft Windows 7 Pro [x64] [3] Samsung SyncMaster 2233sw 
KeyboardPowerCaseMouse
I-rocks Corsair HX650 [650W] Lian Li PC K62 Logi 
Mouse Pad
Metallica 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 930 [4.33 Ghz] EVGA X58 SLI LE EVGA GTS 450 [SLI] 6 GB DDR 3 OCZ 1600 [1T-7-8-7-18 @ 1474] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 [120 GB] + 4x WD Green 2 TB [Raid1] Samsung BD-R [12x] Microsoft Windows 7 Pro [x64] [3] Samsung SyncMaster 2233sw 
KeyboardPowerCaseMouse
I-rocks Corsair HX650 [650W] Lian Li PC K62 Logi 
Mouse Pad
Metallica 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
If all of your settings are good then I would start looking at her laptop next. Are you guys still on the same subnet?
post #5 of 8
meh, reboot her laptop. If that doesnt work just hit cmd+k on her mac then type smb://youriphere then the shares should pop up
Gene-Z Dedi
(7 items)
 
Captain America
(6 items)
 
 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 2600k @ 5.2 Ghz Asus Maximus IV Gene-Z Gskill 2133 4GB Caviar Black 
CoolingOSPower
Corsair H100 Arch x64 OCZ 650 Watt 
CPUCPUMotherboardGraphics
Intel Xeon E5-2650 Intel Xeon E5-2650 ASUS Z9PE-D8 WS XFX 6870 
RAMOS
32 GB Samsung Arch Nix 
  hide details  
Reply
Gene-Z Dedi
(7 items)
 
Captain America
(6 items)
 
 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 2600k @ 5.2 Ghz Asus Maximus IV Gene-Z Gskill 2133 4GB Caviar Black 
CoolingOSPower
Corsair H100 Arch x64 OCZ 650 Watt 
CPUCPUMotherboardGraphics
Intel Xeon E5-2650 Intel Xeon E5-2650 ASUS Z9PE-D8 WS XFX 6870 
RAMOS
32 GB Samsung Arch Nix 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by JedixJarf View Post
meh, reboot her laptop. If that doesnt work just hit cmd+k on her mac then type smb://youriphere then the shares should pop up
All my settings are set up and I tried that, no luck. I have re installed TVersity and the PS3 is still having the same problem.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 930 [4.33 Ghz] EVGA X58 SLI LE EVGA GTS 450 [SLI] 6 GB DDR 3 OCZ 1600 [1T-7-8-7-18 @ 1474] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 [120 GB] + 4x WD Green 2 TB [Raid1] Samsung BD-R [12x] Microsoft Windows 7 Pro [x64] [3] Samsung SyncMaster 2233sw 
KeyboardPowerCaseMouse
I-rocks Corsair HX650 [650W] Lian Li PC K62 Logi 
Mouse Pad
Metallica 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 930 [4.33 Ghz] EVGA X58 SLI LE EVGA GTS 450 [SLI] 6 GB DDR 3 OCZ 1600 [1T-7-8-7-18 @ 1474] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 [120 GB] + 4x WD Green 2 TB [Raid1] Samsung BD-R [12x] Microsoft Windows 7 Pro [x64] [3] Samsung SyncMaster 2233sw 
KeyboardPowerCaseMouse
I-rocks Corsair HX650 [650W] Lian Li PC K62 Logi 
Mouse Pad
Metallica 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Thread Starter 
I just re installed my drivers for the LAN and still no luck.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 930 [4.33 Ghz] EVGA X58 SLI LE EVGA GTS 450 [SLI] 6 GB DDR 3 OCZ 1600 [1T-7-8-7-18 @ 1474] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 [120 GB] + 4x WD Green 2 TB [Raid1] Samsung BD-R [12x] Microsoft Windows 7 Pro [x64] [3] Samsung SyncMaster 2233sw 
KeyboardPowerCaseMouse
I-rocks Corsair HX650 [650W] Lian Li PC K62 Logi 
Mouse Pad
Metallica 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 930 [4.33 Ghz] EVGA X58 SLI LE EVGA GTS 450 [SLI] 6 GB DDR 3 OCZ 1600 [1T-7-8-7-18 @ 1474] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 [120 GB] + 4x WD Green 2 TB [Raid1] Samsung BD-R [12x] Microsoft Windows 7 Pro [x64] [3] Samsung SyncMaster 2233sw 
KeyboardPowerCaseMouse
I-rocks Corsair HX650 [650W] Lian Li PC K62 Logi 
Mouse Pad
Metallica 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
See if you can at least ping the device you're attempting to connect to. If you can ping it but just can't connect and share files you know it's at least not on physical layer. OSI model ftw...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 ASUS P8P67 Pro 980TI Classified 16GB x G.Skill 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
8TB worth Windows 7 x64 Dell 3007WFP + BenQ 24" + Acer 22" Logitech G510 
PowerCaseMouse
Corsair 850W Antec 900 MX518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 ASUS P8P67 Pro 980TI Classified 16GB x G.Skill 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
8TB worth Windows 7 x64 Dell 3007WFP + BenQ 24" + Acer 22" Logitech G510 
PowerCaseMouse
Corsair 850W Antec 900 MX518 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Network Shares Broken?