Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Can't setup a 4350
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Can't setup a 4350

post #1 of 9
Thread Starter 
I just bought this card for my HTPC and i'm having some trouble...

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127436&cm_re=radeon_hd_4350-_-14-127-436-_-Product

I uninstalled all the nvidia drivers and then Windows 7 automatically installed drivers for the 4350...First of all, the sound isn't working through the HDMI (Which is why I bought it) When I try to install the ATi Catalyst Software Suite (From the website OR the CD) it freezes at the VERY beginning of setup....So...am I going to have to reformat or something? If it helps, I have an Asus PTGD1-LA motherboard with a 2.93GHz Pentium 4 and 1.5GB of RAM. Thanks for any help!

Edit: I also ran CCleaner to clean up the registry
Edited by Pentium-David - 5/18/11 at 4:52pm
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
post #2 of 9
Try reformatting or even an older driver version.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon w3680 Gigabyte X58A-UD3R GTX 295 Engineering Samples 2X Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk SSD Seagate Corsair H50 W7 Ult 
MonitorMonitorKeyboardCase
Viewsonic VA1912wb Viewsonic VA912b K350 CM HAF 
Mouse
Logitech M570 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon w3680 Gigabyte X58A-UD3R GTX 295 Engineering Samples 2X Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk SSD Seagate Corsair H50 W7 Ult 
MonitorMonitorKeyboardCase
Viewsonic VA1912wb Viewsonic VA912b K350 CM HAF 
Mouse
Logitech M570 
  hide details  
Reply
post #3 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by MR KROGOTH;13554924 
Try reformatting or even an older driver version.

Anything else I can try before having to resort to reformatting on this slow thing? tongue.gif
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
post #4 of 9
Thread Starter 
So i reformatted and tried to install the driver suite and it froze in the same exact spot....Would you guess that I got a bad graphics card or that my motherboard doesn't like it? Earlier today I had a 7300 GT working in it.
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
post #5 of 9
Thread Starter 
Okay so I put the 4350 into another computer and the install went as it should (the computer was a little newer) But....it won't push sound through the HDMI still...I installed the latest Catalyst Software Suite. When going into Audio options, Windows XP says there are no audio devices detected and there are no options for it in the Catalyst Options. Can someone please help me out?? frown.gif
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
post #6 of 9
You installed all parts of the drivers correct?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon w3680 Gigabyte X58A-UD3R GTX 295 Engineering Samples 2X Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk SSD Seagate Corsair H50 W7 Ult 
MonitorMonitorKeyboardCase
Viewsonic VA1912wb Viewsonic VA912b K350 CM HAF 
Mouse
Logitech M570 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon w3680 Gigabyte X58A-UD3R GTX 295 Engineering Samples 2X Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk SSD Seagate Corsair H50 W7 Ult 
MonitorMonitorKeyboardCase
Viewsonic VA1912wb Viewsonic VA912b K350 CM HAF 
Mouse
Logitech M570 
  hide details  
Reply
post #7 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by MR KROGOTH;13598534 
You installed all parts of the drivers correct?

Yeah, and restarted.
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
post #8 of 9
try driver sweeper to get rid of the old stuff first.
post #9 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by thrasherht;13598579 
try driver sweeper to get rid of the old stuff first.

Okay, I'll try that
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
Keeps me warm
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 2500K @ 4.4GHz Asus Sabertooth P67 HIS IceQ Radeon HD 7950 3GB 16GB G.Skill Ares @ 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500GB Seagate + 1TB Samsung Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64 Samsung 23" 1920x1080 
PowerCase
Thortech Thunderbolt 650W Antec 200 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Can't setup a 4350