Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › IMC Problem?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

IMC Problem? - Page 2

post #11 of 13
Rma it again, that board seems to be a low quality one. J&W, jetway?
CM Thuban
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x6 1075 @4GHz 1.42v ASUS M4A89TD Pro USB3 Sapphire AMD RADEON HD6850 1GB GDDR5 4 GB G Skill Flare CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Velociraptor LG DVD-RW Dual layer SATA Mshit W7 Ultimate x64 Lg 24" Led 
KeyboardPowerCaseMouse
hp vista basic PS/2 Corsair TX650W Cooler Master CM690 lenovo usb 
Mouse Pad
CMStacker 
  hide details  
Reply
CM Thuban
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x6 1075 @4GHz 1.42v ASUS M4A89TD Pro USB3 Sapphire AMD RADEON HD6850 1GB GDDR5 4 GB G Skill Flare CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Velociraptor LG DVD-RW Dual layer SATA Mshit W7 Ultimate x64 Lg 24" Led 
KeyboardPowerCaseMouse
hp vista basic PS/2 Corsair TX650W Cooler Master CM690 lenovo usb 
Mouse Pad
CMStacker 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Thread Starter 
It's J&W, not Jetway.

Ok becoz all of you seems to blame the mobo, i'll try to rma it again. I'll post the result for the third mono.

It's interesting that none of u blame the procie. Long time ago, the memory controller is in mobo, so it was very easy detecting broken procie. Are there any signs for the broken IMC on the procie?

Thanks
post #13 of 13
Thread Starter 
My problem already solved now. It's look likes there was some short circuit happened. I've tried to use some anti static layer at the back of mobo, and the problem gone . My rig is very stable right now .

You're right, it's not about IMC problem. My mobo has wireless and bluetooth card at the back side of mobo, and they were slightly touched the case somehow.

The configuration right now is :

- Amd Athlon II X2 260 3.2 GHz @1.185 v vcore, @1.225 v cpunb (has been undervolted the vcore to save energy)
- DDR3 1333 8-8-8 CR1 @1.55 v

Thanks again guys, you are really good
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › IMC Problem?