Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Should i leave the voltage on auto on my i7 2600k
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Should i leave the voltage on auto on my i7 2600k - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
o also in my bios it says additional voltage when in turbo mode, does that mean what it will add to the set voltage already applied or what it will set to when leveled up under load?
post #12 of 13
Quote:
Originally Posted by vmatt1203 View Post
wait, so its not actually running on 1.3861v its running on what cpu-z says?
Most likely, yeah.
Quote:
Originally Posted by vmatt1203 View Post
o also in my bios it says additional voltage when in turbo mode, does that mean what it willadd ti the set voltage already applied or what it will set to when leveled up under load?
To be honest, I've never seen anybody using that and I haven't had any luck using it myself either so I just left it at auto and went to change manual vcore.
Internet Browser
(15 items)
 
775 forever!
(14 items)
 
Franktechstein
(7 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i5 2500k [4500MHz @ 1.312V] [ASUS] P8P67 Deluxe B3 [ASUS] GTX 570 DirectCU II [900/2000 @ 1.05V] [Corsair] 2x 4GB Vengeance [1600MHz CL9 @ 1.5V] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
[Samsung] 3x F3 500GB in Raid0 [Samsung] F4 2TB [Thermalright] Venomous X Windows 7 
MonitorPowerCase
[HP] ZR24w [Corsair] AX 750 [Corsair] 500R 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] Q9300 @ 3375MHz [ASUS] P6QD Turbo [ASUS] HD 4850 @ 700/1100 [Kingston] 2x2GB HyperX 800MHz CL4 
Hard DriveHard DriveOSPower
[Samsung] F3 1TB [Samsung] F3 2TB Windows 7 x64 [OCZ] ModXStream 650W 
Case
[CM] 690 II Advanced 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Athlon 64 3000+ [Gigabyte] K8N51GMF-9 [Sapphire] X800GTO2 @ x850XT PE [A-Data] 4x 512MB DDR [@400MHz] 
CoolingMonitorPower
[Thermaltake] POLO 735 Extreme [ASUS] VB191 [no-name] 
  hide details  
Reply
Internet Browser
(15 items)
 
775 forever!
(14 items)
 
Franktechstein
(7 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i5 2500k [4500MHz @ 1.312V] [ASUS] P8P67 Deluxe B3 [ASUS] GTX 570 DirectCU II [900/2000 @ 1.05V] [Corsair] 2x 4GB Vengeance [1600MHz CL9 @ 1.5V] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
[Samsung] 3x F3 500GB in Raid0 [Samsung] F4 2TB [Thermalright] Venomous X Windows 7 
MonitorPowerCase
[HP] ZR24w [Corsair] AX 750 [Corsair] 500R 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] Q9300 @ 3375MHz [ASUS] P6QD Turbo [ASUS] HD 4850 @ 700/1100 [Kingston] 2x2GB HyperX 800MHz CL4 
Hard DriveHard DriveOSPower
[Samsung] F3 1TB [Samsung] F3 2TB Windows 7 x64 [OCZ] ModXStream 650W 
Case
[CM] 690 II Advanced 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Athlon 64 3000+ [Gigabyte] K8N51GMF-9 [Sapphire] X800GTO2 @ x850XT PE [A-Data] 4x 512MB DDR [@400MHz] 
CoolingMonitorPower
[Thermaltake] POLO 735 Extreme [ASUS] VB191 [no-name] 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
look at this and tell me if anythin is to high because i just got a notification that said WARNING: +5v and what is being +5'ed
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Should i leave the voltage on auto on my i7 2600k