Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] Gigabyte GA-990FXA-Series Owners Thread/Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] Gigabyte GA-990FXA-Series Owners Thread/Club - Page 23

post #221 of 12377
Quote:
Originally Posted by Benz;13942259 
Oh yes I have. smile.gif

Nevermind, I was talking about your other post.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8150P GIGABYTE 990FXA-UD5 Dual 5870s G. Skill 8GB 1600MHZ 7-8-7-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force3 120GB, 1.5TB, 250GB, 80GB DVD-RW+Fan controller {Windows 7 x64} {ASUS} 23" 1080P LED + Dual Samsung 19" 1280x1024 
KeyboardPowerCaseMouse
Basic Logitech keyboard Xigmatek NRP-MC1002 Silver Xigmatek Elysium w/ window, 15 fans Logitech G9x 
Mouse Pad
Xigmatek 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8150P GIGABYTE 990FXA-UD5 Dual 5870s G. Skill 8GB 1600MHZ 7-8-7-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force3 120GB, 1.5TB, 250GB, 80GB DVD-RW+Fan controller {Windows 7 x64} {ASUS} 23" 1080P LED + Dual Samsung 19" 1280x1024 
KeyboardPowerCaseMouse
Basic Logitech keyboard Xigmatek NRP-MC1002 Silver Xigmatek Elysium w/ window, 15 fans Logitech G9x 
Mouse Pad
Xigmatek 
  hide details  
Reply
post #222 of 12377
sweet i got in like a month ago, i still haven't had a chance to open it. you guys have any known issues or problems yet?
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
post #223 of 12377
Hello, I just thought I would plop in and say that I just swapped over from a M4N98TD EVO to the Gigabyte 990FXA-UD5!

So far it looks like a promising board.
oldannew.jpg
running.jpg
Sparkplug
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASRock 990FX Professional EVGA GTX680 Classified G. Skill Sniper 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256gb Corsair H100 Windows 7 Pro 64bit Dell 2405FPW 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM PS/2 Rosewill Capstone 750 Fractal Designs Arc Midi Microsoft 3-Button USB 
  hide details  
Reply
Sparkplug
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASRock 990FX Professional EVGA GTX680 Classified G. Skill Sniper 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256gb Corsair H100 Windows 7 Pro 64bit Dell 2405FPW 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM PS/2 Rosewill Capstone 750 Fractal Designs Arc Midi Microsoft 3-Button USB 
  hide details  
Reply
post #224 of 12377
Quote:
Originally Posted by Sin0822;13947089 
sweet i got in like a month ago, i still haven't had a chance to open it. you guys have any known issues or problems yet?

I have. Sometimes, when trying to get into the BIOS, hitting delete takes me to a black screen that says "AMD AHCI BIOS" and lists my hard drives. I can't get out of this screen. I have to restart the PC. Also, sometimes, when the PC reboots, it shows "Loading Operating System" and hangs there for a couple seconds. Other times it instantly goes to the Windows Start screen.
post #225 of 12377
Quote:
Originally Posted by tw33k;13947163 
I have. Sometimes, when trying to get into the BIOS, hitting delete takes me to a black screen that says "AMD AHCI BIOS" and lists my hard drives. I can't get out of this screen. I have to restart the PC. Also, sometimes, when the PC reboots, it shows "Loading Operating System" and hangs there for a couple seconds. Other times it instantly goes to the Windows Start screen.

Have you flashed to F3 yet?
Sparkplug
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASRock 990FX Professional EVGA GTX680 Classified G. Skill Sniper 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256gb Corsair H100 Windows 7 Pro 64bit Dell 2405FPW 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM PS/2 Rosewill Capstone 750 Fractal Designs Arc Midi Microsoft 3-Button USB 
  hide details  
Reply
Sparkplug
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASRock 990FX Professional EVGA GTX680 Classified G. Skill Sniper 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256gb Corsair H100 Windows 7 Pro 64bit Dell 2405FPW 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM PS/2 Rosewill Capstone 750 Fractal Designs Arc Midi Microsoft 3-Button USB 
  hide details  
Reply
post #226 of 12377
Quote:
Originally Posted by Lordred;13947190 
Have you flashed to F3 yet?

Yep
post #227 of 12377
Quote:
Originally Posted by tw33k;13947300 
Yep

Hurm, well I do have a UD5 while you have the 7.

Getting ready to push for 4.3ghz+ now on air, as this board is not giving me the massive Vrop my Asus gave me on the 1100T
Sparkplug
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASRock 990FX Professional EVGA GTX680 Classified G. Skill Sniper 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256gb Corsair H100 Windows 7 Pro 64bit Dell 2405FPW 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM PS/2 Rosewill Capstone 750 Fractal Designs Arc Midi Microsoft 3-Button USB 
  hide details  
Reply
Sparkplug
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASRock 990FX Professional EVGA GTX680 Classified G. Skill Sniper 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256gb Corsair H100 Windows 7 Pro 64bit Dell 2405FPW 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM PS/2 Rosewill Capstone 750 Fractal Designs Arc Midi Microsoft 3-Button USB 
  hide details  
Reply
post #228 of 12377
hey I had this problem on this llano board I am testing now, if you just keep hitting delete from the begining of the power on it takes you to the BIOS screen, and doesn't skip directly to loading windows.

The AHCI thing happens when my SSD is in IDE mode, it asks if you wanna switch to AHCI? like a Y or N thing?

IDk those are what I found to get around it with the Llano board I have. i stil haven't had time to test this UD7. But thanks for the heads up!
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
post #229 of 12377
Quote:
Originally Posted by Lordred;13947324 
Hurm, well I do have a UD5 while you have the 7.

Getting ready to push for 4.3ghz+ now on air, as this board is not giving me the massive Vrop my Asus gave me on the 1100T

The UD5 did not give me much Vdroop at all. There was no LLC in the bios which surprised me. May be your PSU. What are you using? I got her stable(3 hr. Prime95) at 4.515GHz under water and surely could get 4.3-4.4GHz on air.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 930 overclocked 4.5Ghz 24/7 stable Gigabyte X58-UD3R 2 x Radeon 6970 6G Kingston Hyper X 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 60G Asus Win 7 64 bit Asus 24 
PowerCaseMouse
Nexus 1100W Tech Statioin Logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 930 overclocked 4.5Ghz 24/7 stable Gigabyte X58-UD3R 2 x Radeon 6970 6G Kingston Hyper X 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 60G Asus Win 7 64 bit Asus 24 
PowerCaseMouse
Nexus 1100W Tech Statioin Logitech 
  hide details  
Reply
post #230 of 12377
Quote:
Originally Posted by Sin0822;13947344 
hey I had this problem on this llano board I am testing now, if you just keep hitting delete from the begining of the power on it takes you to the BIOS screen, and doesn't skip directly to loading windows.

The AHCI thing happens when my SSD is in IDE mode, it asks if you wanna switch to AHCI? like a Y or N thing?

IDk those are what I found to get around it with the Llano board I have. i stil haven't had time to test this UD7. But thanks for the heads up!

AMD suggested a quality lower watt PSU for LLano BTW. How may watts you using?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 930 overclocked 4.5Ghz 24/7 stable Gigabyte X58-UD3R 2 x Radeon 6970 6G Kingston Hyper X 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 60G Asus Win 7 64 bit Asus 24 
PowerCaseMouse
Nexus 1100W Tech Statioin Logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 930 overclocked 4.5Ghz 24/7 stable Gigabyte X58-UD3R 2 x Radeon 6970 6G Kingston Hyper X 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 60G Asus Win 7 64 bit Asus 24 
PowerCaseMouse
Nexus 1100W Tech Statioin Logitech 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] Gigabyte GA-990FXA-Series Owners Thread/Club