Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] Gigabyte GA-990FXA-Series Owners Thread/Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] Gigabyte GA-990FXA-Series Owners Thread/Club - Page 89

post #881 of 12377
My 990FXA-UD5 has an idle temp of 56C for TMPIN2 with everything running at stock settings, i think somebody forgot to put thermal paste on my NB..lol
Edited by rawsteel - 8/24/11 at 1:55am
Strange combo
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 GA-990FXA-UD5 ASUS 6850 Muskin Blackline 991744 
Hard DriveCoolingOSMonitor
wd black x2 500gb Hyper TX3 Windows 7 x64 Samsung P2350 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Wireless Solar k750 Silverstone Strider Lian Li PC-9FB Mionix sargas  
  hide details  
Reply
Strange combo
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 GA-990FXA-UD5 ASUS 6850 Muskin Blackline 991744 
Hard DriveCoolingOSMonitor
wd black x2 500gb Hyper TX3 Windows 7 x64 Samsung P2350 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Wireless Solar k750 Silverstone Strider Lian Li PC-9FB Mionix sargas  
  hide details  
Reply
post #882 of 12377
An Interesting 990FXA-UD7 Review

http://forums.tweaktown.com/gigabyte...enchmarks.html
Edited by rawsteel - 8/24/11 at 2:50am
Strange combo
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 GA-990FXA-UD5 ASUS 6850 Muskin Blackline 991744 
Hard DriveCoolingOSMonitor
wd black x2 500gb Hyper TX3 Windows 7 x64 Samsung P2350 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Wireless Solar k750 Silverstone Strider Lian Li PC-9FB Mionix sargas  
  hide details  
Reply
Strange combo
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 GA-990FXA-UD5 ASUS 6850 Muskin Blackline 991744 
Hard DriveCoolingOSMonitor
wd black x2 500gb Hyper TX3 Windows 7 x64 Samsung P2350 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Wireless Solar k750 Silverstone Strider Lian Li PC-9FB Mionix sargas  
  hide details  
Reply
post #883 of 12377
Quote:
Originally Posted by rawsteel View Post
My 990FXA-UD5 has an idle temp of 56C for TMPIN2 with everything running at stock settings, i think somebody forgot to put thermal paste on my NB..lol
really? are you sirius about that?
post #884 of 12377
Hope this isn't a silly question, but those of you who updated the firmware on your F3 drives, how did you get it to work? The instructions mention to run 'Patch' but I don't know where that is/how to find it/if I even have it. I copied the F3.exe from the downloaded .zip and put it on a bootable flash drive, then tried opening the application through command prompt.
Viper
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 990FXA-UD3 Sapphire 5850 1GB A-Data 8GB DDR3 1600MHZ Gaming Series 
Hard DriveCoolingCoolingOS
32GB A-Data S596 SSD, 1TB Samsung F3, 1TB WD Blue EK Supreme HF Nickel + Acetal CPU Block EK Supreme HF Nickel + Copper GPU block Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Viewsonic VX2433WM 24" Logitech OEM bundled keyboard Silverstone Strider 600W Modded CM 690 2 Advanced 
MouseMouse PadAudio
Logitech G700 Steelseries Medium Creative X-Fi Xtreme Music 
  hide details  
Reply
Viper
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 990FXA-UD3 Sapphire 5850 1GB A-Data 8GB DDR3 1600MHZ Gaming Series 
Hard DriveCoolingCoolingOS
32GB A-Data S596 SSD, 1TB Samsung F3, 1TB WD Blue EK Supreme HF Nickel + Acetal CPU Block EK Supreme HF Nickel + Copper GPU block Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Viewsonic VX2433WM 24" Logitech OEM bundled keyboard Silverstone Strider 600W Modded CM 690 2 Advanced 
MouseMouse PadAudio
Logitech G700 Steelseries Medium Creative X-Fi Xtreme Music 
  hide details  
Reply
post #885 of 12377
@spiderm0nkey
its verry simple...
shut down your pc, unplug all your drives (hdd and cd/dvd), plug the corrupt hdd to primary sata cable, turn your pc on, boot to dos drive where the update is, type f3.exe and hit enter.
if nothing happens, dont worry, unplug the power of your corrupt hdd and plug it back in and type again f3.exe and hit enter... it works for me.
oh jea forgot to mention, the prompt message should be longer and tell you that the flasprogress is going on. wait for about 20-30 seconds and the flash is done... but the program tells you when its done... there is a blank c:\\
Edited by major1337 - 8/24/11 at 7:30am
major1337 System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 Black Edition 1090T Gigabyte 990fxa ud3 Asus Radeon HD 5770 Corsair XMS3 8GB 1600 
OSKeyboardCaseMouse
Windows 7 Ultimate Saitek Cyborg Keyboard Chieftec BigTower MOD Logitech G9 
  hide details  
Reply
major1337 System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 Black Edition 1090T Gigabyte 990fxa ud3 Asus Radeon HD 5770 Corsair XMS3 8GB 1600 
OSKeyboardCaseMouse
Windows 7 Ultimate Saitek Cyborg Keyboard Chieftec BigTower MOD Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #886 of 12377
UD3 should be arriving today! or tomorrow :-/ cant wait! even though it seems you guys are having problems its a good upgrade from my mobo
post #887 of 12377
Quote:
Originally Posted by rawsteel View Post

Yep that review was done by Sin0822
http://www.overclock.net/amd-motherb...e-testing.html

Edit: Thank you for posting and sharing in case anyone had not seen it before
Edited by Slappy Mcgee - 8/24/11 at 11:09am
post #888 of 12377
Quote:
Originally Posted by major1337 View Post
@spiderm0nkey
its verry simple...
shut down your pc, unplug all your drives (hdd and cd/dvd), plug the corrupt hdd to primary sata cable, turn your pc on, boot to dos drive where the update is, type f3.exe and hit enter.
if nothing happens, dont worry, unplug the power of your corrupt hdd and plug it back in and type again f3.exe and hit enter... it works for me.
oh jea forgot to mention, the prompt message should be longer and tell you that the flasprogress is going on. wait for about 20-30 seconds and the flash is done... but the program tells you when its done... there is a blank c:\\
I did it in a different system to this one. Did the f3.exe thing, nothing happened but I plugged the drive back into my system and it didn't work. I'll try again tonight though.
Viper
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 990FXA-UD3 Sapphire 5850 1GB A-Data 8GB DDR3 1600MHZ Gaming Series 
Hard DriveCoolingCoolingOS
32GB A-Data S596 SSD, 1TB Samsung F3, 1TB WD Blue EK Supreme HF Nickel + Acetal CPU Block EK Supreme HF Nickel + Copper GPU block Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Viewsonic VX2433WM 24" Logitech OEM bundled keyboard Silverstone Strider 600W Modded CM 690 2 Advanced 
MouseMouse PadAudio
Logitech G700 Steelseries Medium Creative X-Fi Xtreme Music 
  hide details  
Reply
Viper
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte 990FXA-UD3 Sapphire 5850 1GB A-Data 8GB DDR3 1600MHZ Gaming Series 
Hard DriveCoolingCoolingOS
32GB A-Data S596 SSD, 1TB Samsung F3, 1TB WD Blue EK Supreme HF Nickel + Acetal CPU Block EK Supreme HF Nickel + Copper GPU block Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Viewsonic VX2433WM 24" Logitech OEM bundled keyboard Silverstone Strider 600W Modded CM 690 2 Advanced 
MouseMouse PadAudio
Logitech G700 Steelseries Medium Creative X-Fi Xtreme Music 
  hide details  
Reply
post #889 of 12377
the first time i try it, it was the same... nothing works... but after i boot to dos and unplug and plug back in the powercable, all works great... its the power cable...not the sata cable... and the pc must run when you do that...

its verry strange that your hdd dosnt work in other systems... mybe its dead?
Edited by major1337 - 8/24/11 at 1:54pm
major1337 System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 Black Edition 1090T Gigabyte 990fxa ud3 Asus Radeon HD 5770 Corsair XMS3 8GB 1600 
OSKeyboardCaseMouse
Windows 7 Ultimate Saitek Cyborg Keyboard Chieftec BigTower MOD Logitech G9 
  hide details  
Reply
major1337 System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 Black Edition 1090T Gigabyte 990fxa ud3 Asus Radeon HD 5770 Corsair XMS3 8GB 1600 
OSKeyboardCaseMouse
Windows 7 Ultimate Saitek Cyborg Keyboard Chieftec BigTower MOD Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #890 of 12377
Quote:
Originally Posted by rawsteel View Post
My 990FXA-UD5 has an idle temp of 56C for TMPIN2 with everything running at stock settings, i think somebody forgot to put thermal paste on my NB..lol
Mine is sitting Idle at about 50c, but that is with 3000MHz NB
:]
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1100T @4.1GHz GA-990FXA-UD5 Crossfire Sapphire HD6950 2GB 16GB Kingston HyperX DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Kingston HyperX 120GB + Kingston Digital SSDN 96GB Samsung USB Optical Drive H100 + 4x Scythe AP15 Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
24" BenQ G2400WD @ 1920x1200 Xarmor U9BL w/ cherry blue switches Corsair HX 1050W Professional Series Corsair 600T White SE 
MouseMouse PadAudioOther
Razer Mamba + Logitech G700 XFX WARPAD ASUS Xonar Essence ST VisionTek Killer 2100 
  hide details  
Reply
:]
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1100T @4.1GHz GA-990FXA-UD5 Crossfire Sapphire HD6950 2GB 16GB Kingston HyperX DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Kingston HyperX 120GB + Kingston Digital SSDN 96GB Samsung USB Optical Drive H100 + 4x Scythe AP15 Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
24" BenQ G2400WD @ 1920x1200 Xarmor U9BL w/ cherry blue switches Corsair HX 1050W Professional Series Corsair 600T White SE 
MouseMouse PadAudioOther
Razer Mamba + Logitech G700 XFX WARPAD ASUS Xonar Essence ST VisionTek Killer 2100 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › [Official] Gigabyte GA-990FXA-Series Owners Thread/Club