Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › AMD Toshiba laptop won't post? Suggestions?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

AMD Toshiba laptop won't post? Suggestions?

post #1 of 6
Thread Starter 
Alright so I have this Toshiba P205D-S7436 Laptop (Specs Below) and I was Oc'ing the cpu and decided to replace the thermal paste with AC-5 so I proceeded to do such and when I put it all back to together again the screen wouldn't turn on so I decided to test the external VGA Output on my monitor just to see if it was the screen and that didn't work either kookoo.gif so now im stuck here and I have no idea what the problem is...

Suspected Problems:
*Heatsink not positioned right

*CPU Not seated right

*Low/High pressure on the cpu/gpu from heatsink

*Cracked Motherboard
Laptop Specifications
Brand: Toshiba
Model: P205D-S7436
OS: Windows Vista Home Premium 32-Bit
CPU: AMD Turion64 X2 TK-53 1.7Ghz (Oc'd @ 2.1Ghz)
GPU: ATI Radeon X1200m 128~356 Shared memory
HDD: 120GB 5400RPM SATA
RAM: 2GB DDR2 555Mhz
Chipset: AMD M690V
Toshiba Product Page

So if any one has an idea as to what I should try to do please enlighten me. smile.gif
Edited by Fateful_Ikkou - 9/14/11 at 2:56am
post #2 of 6
Thread Starter 
I've tried running it in test mode on my desk for convenience.

212513d1306458690-toshiba-laptop-wont-post-suggestions-052611191730.jpg
Edited by Fateful_Ikkou - 9/14/11 at 2:51am
post #3 of 6
Thread Starter 
So it's been a few months since I last posted and I still can't get this to post. I'm bored and in the mood to work on something...Anyone got any ideas/questions as to what's wrong here?

Other Thoughts:
I realized after I used AC-5 on the laptop that it's semi-conductive so I'm thinking I might have fried the GPU kookoo.gif
post #4 of 6
Thread Starter 
So for some reason with Laptop partially taken apart I now get this message on external monitor:

Intel UNDI, PXE-2.1 (build 082)
Copyright (C) 1997-2000
For Realtek RTL8100E/8101E Fast Ethernet Network Adapterv1.02 (060529)
PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-M0F: Exiting PXE ROM

Guess this means my GPU isn't fried tongue.gif

Anybody know what this means?

EDIT:
Im not really experienced with Laptops here.
post #5 of 6
Thread Starter 
now it refuses to enter bios though? What could this mean?
post #6 of 6
Thread Starter 
Possible reason found...Trying out a fix
Edited by Fateful_Ikkou - 9/15/11 at 9:27am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › AMD Toshiba laptop won't post? Suggestions?