Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › What's wrong with my computer?!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

What's wrong with my computer?! - Page 2

post #11 of 43
That sounds like an overheat. What are your system temps? Specifically the graphics card's-- Hwmon will tell you.
Kathis
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k Maximus V Formula EVGA GTX 670 Kingston something 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ Vertex 4 ~ 4 terabytes across 3 drives, not in RAID. 2 ... Water cooled, aquaero 5 LT controller/temp monitor Win7 x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Acer 23.3", 1920x1080 Acer 19", 1440x900 CM Storm Quickfire 700W Cooler Master Silent Pro 
CaseMouseMouse PadAudio
NXZT Switch 810 Logitech G9X Yup.  E-MU 1820m running into a Pyle 120wx2 amp, driv... 
  hide details  
Reply
Kathis
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k Maximus V Formula EVGA GTX 670 Kingston something 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ Vertex 4 ~ 4 terabytes across 3 drives, not in RAID. 2 ... Water cooled, aquaero 5 LT controller/temp monitor Win7 x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Acer 23.3", 1920x1080 Acer 19", 1440x900 CM Storm Quickfire 700W Cooler Master Silent Pro 
CaseMouseMouse PadAudio
NXZT Switch 810 Logitech G9X Yup.  E-MU 1820m running into a Pyle 120wx2 amp, driv... 
  hide details  
Reply
post #12 of 43
Quote:
Originally Posted by boogschd View Post
cpu overheating ?

though i cant imagine how thats possible . lolz
If it was a CPU overheat he'd probably just get a bluescreen.
Kathis
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k Maximus V Formula EVGA GTX 670 Kingston something 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ Vertex 4 ~ 4 terabytes across 3 drives, not in RAID. 2 ... Water cooled, aquaero 5 LT controller/temp monitor Win7 x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Acer 23.3", 1920x1080 Acer 19", 1440x900 CM Storm Quickfire 700W Cooler Master Silent Pro 
CaseMouseMouse PadAudio
NXZT Switch 810 Logitech G9X Yup.  E-MU 1820m running into a Pyle 120wx2 amp, driv... 
  hide details  
Reply
Kathis
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k Maximus V Formula EVGA GTX 670 Kingston something 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ Vertex 4 ~ 4 terabytes across 3 drives, not in RAID. 2 ... Water cooled, aquaero 5 LT controller/temp monitor Win7 x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Acer 23.3", 1920x1080 Acer 19", 1440x900 CM Storm Quickfire 700W Cooler Master Silent Pro 
CaseMouseMouse PadAudio
NXZT Switch 810 Logitech G9X Yup.  E-MU 1820m running into a Pyle 120wx2 amp, driv... 
  hide details  
Reply
post #13 of 43
So you DID revert the registry setting to what it was before you changed it, yes?
And restarted? Then looked to see what would happen?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 P5N-E SLI Galaxy GTX 460 768mb G. Skill 4gb 800mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung F3 WD Green Cooleer Master Hyper 212+ Windows 7 Ultimate 
MonitorPowerCase
Asus V242H 24" Antec Neo 620w Antec 300 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 P5N-E SLI Galaxy GTX 460 768mb G. Skill 4gb 800mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung F3 WD Green Cooleer Master Hyper 212+ Windows 7 Ultimate 
MonitorPowerCase
Asus V242H 24" Antec Neo 620w Antec 300 
  hide details  
Reply
post #14 of 43
Thread Starter 
Ok so idid restart my system after i changed the registry back to how it was before. Cant be temps... Im running a wc loop on my whole system including gpu. Also it rebooted in firefox once. The system restore i tried to do failed it said the restore file was corrupted... Could it be my psu? Have been runing this config for 3 weeks (time i finished my mod, before that the components were the same but i had no wc loop) without a hitch until this morning. Also skype did an auto update this morning. Now you might say this has nothing to do but my dad's pc completely stopped working after he installed skype. Weird coincidence... He had to boot in safe mode and a system restore did the trick for him... Anyway, all this is akward...
Gaming PC
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD][Phenom 955 C3][4ghz-1.44v-24/7] [Gigabyte][GA-990FXA-UD3] [Zotac][GTX 570][810/1950mhz] [CORSAIR][XMS3 Dominator][2x2GB][1406 7-8-7-24-1T] 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
[Corsair][F90] [WD][Caviar Black][640GB] [Samsung][DVD-RW] [XSPC][Rasa+EK580GTX+] 
OSMonitorKeyboardPower
[Windows 7][64bits] [Benq][21.5''][1920x1080] [CM][QuickFire] [CORSAIR][TX-650] 
CaseMouseMouse PadAudio
[CM][Custom HAF 922] [CM][Inferno] [Tt][Dasher] [Audio-Technica][ATH-M50] 
Audio
[Asus][Xonar DG] 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[I5-2430m] [Acer HM65] [ATI][6850m] [2x2GB][1333mhz] 
Hard DriveOptical DriveOS
[Seagate][750GB] [DVD+/-RW] [Win7][Home premium] 
  hide details  
Reply
Gaming PC
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD][Phenom 955 C3][4ghz-1.44v-24/7] [Gigabyte][GA-990FXA-UD3] [Zotac][GTX 570][810/1950mhz] [CORSAIR][XMS3 Dominator][2x2GB][1406 7-8-7-24-1T] 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
[Corsair][F90] [WD][Caviar Black][640GB] [Samsung][DVD-RW] [XSPC][Rasa+EK580GTX+] 
OSMonitorKeyboardPower
[Windows 7][64bits] [Benq][21.5''][1920x1080] [CM][QuickFire] [CORSAIR][TX-650] 
CaseMouseMouse PadAudio
[CM][Custom HAF 922] [CM][Inferno] [Tt][Dasher] [Audio-Technica][ATH-M50] 
Audio
[Asus][Xonar DG] 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[I5-2430m] [Acer HM65] [ATI][6850m] [2x2GB][1333mhz] 
Hard DriveOptical DriveOS
[Seagate][750GB] [DVD+/-RW] [Win7][Home premium] 
  hide details  
Reply
post #15 of 43
Then I recommend uninstalling Skype and seeing what happens after that.
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #16 of 43
Overheating? I installed Win 7 on my cousin's HP Slimline (with you guessed it Nvidia graphics) on Friday. It kept turning off during the install. I initially thought it was the power supply so I tested it with a volt meter, seemed fine. I swapped the power supply with a different one and it did the same thing. I then left the side cover off and turned on a fan right next to it. Windows 7 then installed without an issue and it didn't turn off after I left it like that for ~2 hours even while watching an HD movie.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 6100  ASUS M5A78L-M LX  Integrated grapgics ATM. HD 6850 soon 8GB DDR3-1333 Kingston HyperX Blu 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250GB Samsung Windows 7 Pro 64bit SyncMaster 203B SteelSeries Shift 
PowerCaseMouse
Antec TP3-650 Crappy black ATX case Razer DeathAdder 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 6100  ASUS M5A78L-M LX  Integrated grapgics ATM. HD 6850 soon 8GB DDR3-1333 Kingston HyperX Blu 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250GB Samsung Windows 7 Pro 64bit SyncMaster 203B SteelSeries Shift 
PowerCaseMouse
Antec TP3-650 Crappy black ATX case Razer DeathAdder 
  hide details  
Reply
post #17 of 43
Cooling problem with watercooling... It's absurd...
If you remove the side of your case, it won't do anything, ur WC. Try using your old air cooler, maybe...
Waste of thermal paste in my opinion, but you can still try
Gaming rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4670k asrock z87 extreme4 Pc R7970 v3 Crucial ballistic 2x4gb 1866 9-9-9-27 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Samsung 850 500 WD caviar black 640gb Lite-on dvd burner Windows ultimate 64x 
MonitorPowerCaseAudio
Crossover 27Q led-P Corsair 650w tx V2 Antec three hundred Beyerdynamic Dt 990 pro 250 ohm 
  hide details  
Reply
Gaming rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4670k asrock z87 extreme4 Pc R7970 v3 Crucial ballistic 2x4gb 1866 9-9-9-27 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Samsung 850 500 WD caviar black 640gb Lite-on dvd burner Windows ultimate 64x 
MonitorPowerCaseAudio
Crossover 27Q led-P Corsair 650w tx V2 Antec three hundred Beyerdynamic Dt 990 pro 250 ohm 
  hide details  
Reply
post #18 of 43
Thread Starter 
Update: i cant even get passed post...i hear the beep sound, see the post screen then shuts off...i've had a similar problem about 8months ago and it was because of crappy mobo... Could it be this? Also i resetted cmos and tested ram sticks still nothing... Help still welcome. Ill try to test the pc with another psu today...+rep to all when i get my pc back (its hard on an ipod to do so...)
Gaming PC
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD][Phenom 955 C3][4ghz-1.44v-24/7] [Gigabyte][GA-990FXA-UD3] [Zotac][GTX 570][810/1950mhz] [CORSAIR][XMS3 Dominator][2x2GB][1406 7-8-7-24-1T] 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
[Corsair][F90] [WD][Caviar Black][640GB] [Samsung][DVD-RW] [XSPC][Rasa+EK580GTX+] 
OSMonitorKeyboardPower
[Windows 7][64bits] [Benq][21.5''][1920x1080] [CM][QuickFire] [CORSAIR][TX-650] 
CaseMouseMouse PadAudio
[CM][Custom HAF 922] [CM][Inferno] [Tt][Dasher] [Audio-Technica][ATH-M50] 
Audio
[Asus][Xonar DG] 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[I5-2430m] [Acer HM65] [ATI][6850m] [2x2GB][1333mhz] 
Hard DriveOptical DriveOS
[Seagate][750GB] [DVD+/-RW] [Win7][Home premium] 
  hide details  
Reply
Gaming PC
(17 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD][Phenom 955 C3][4ghz-1.44v-24/7] [Gigabyte][GA-990FXA-UD3] [Zotac][GTX 570][810/1950mhz] [CORSAIR][XMS3 Dominator][2x2GB][1406 7-8-7-24-1T] 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
[Corsair][F90] [WD][Caviar Black][640GB] [Samsung][DVD-RW] [XSPC][Rasa+EK580GTX+] 
OSMonitorKeyboardPower
[Windows 7][64bits] [Benq][21.5''][1920x1080] [CM][QuickFire] [CORSAIR][TX-650] 
CaseMouseMouse PadAudio
[CM][Custom HAF 922] [CM][Inferno] [Tt][Dasher] [Audio-Technica][ATH-M50] 
Audio
[Asus][Xonar DG] 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[I5-2430m] [Acer HM65] [ATI][6850m] [2x2GB][1333mhz] 
Hard DriveOptical DriveOS
[Seagate][750GB] [DVD+/-RW] [Win7][Home premium] 
  hide details  
Reply
post #19 of 43
I think it could still be over heating of cpu, did you re-seat the cpu block?
Core
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 @ 4.0Ghz Asus P6X58D-E Diamond XOC 4870/512 @ 800//4400 Corsair 3x4gb DDR1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x500GB WD RE2 Raid0 Asus Combo, Asus Combo Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 2408h Wide Saitek Eclipse II Corsair HX850W Antec 900 Two 
MouseMouse Pad
Logitech Mediaplay Cordless Black as in Dark abyss 
  hide details  
Reply
Core
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 @ 4.0Ghz Asus P6X58D-E Diamond XOC 4870/512 @ 800//4400 Corsair 3x4gb DDR1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x500GB WD RE2 Raid0 Asus Combo, Asus Combo Corsair H80 Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 2408h Wide Saitek Eclipse II Corsair HX850W Antec 900 Two 
MouseMouse Pad
Logitech Mediaplay Cordless Black as in Dark abyss 
  hide details  
Reply
post #20 of 43
Check if your WCing pump is working. You could be overheating because there might not be flow in your tubing. It really sounds like you are either overheating or your powersupply isn't delivering enough power to run your rig. Check your pump tho and make sure there is flow in your loop.

-Skuloth
Lian Li a05n
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 2600k] [Asus Maximus IV Gene-z] [XFX 6970] [GSkill RipjawX] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
[Cavier Black x2] [Vertex 2] [Custom Water Loop] [Windows 7 Ultimate 64] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Filco Majestouch Tenkeyless] [Corsair AX850] [Lian Li a05nb - modded] [Logitech G9x] 
Audio
[Sennheiser HD598] 
  hide details  
Reply
Lian Li a05n
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 2600k] [Asus Maximus IV Gene-z] [XFX 6970] [GSkill RipjawX] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
[Cavier Black x2] [Vertex 2] [Custom Water Loop] [Windows 7 Ultimate 64] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Filco Majestouch Tenkeyless] [Corsair AX850] [Lian Li a05nb - modded] [Logitech G9x] 
Audio
[Sennheiser HD598] 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › What's wrong with my computer?!