Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › 2600k @5GHz madness!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

2600k @5GHz madness! - Page 2

post #11 of 39
Quote:
Originally Posted by nintari View Post
Hell I didn't go to 1.6, only 1.45 and I'm dead now lmao

Trying desperately to recover notnsure if CPU or board is dead now
try booting with on stick of ram, if that doesn't work then pull the ac cord off, take the CMOS battery out leave for a couple minutes and then try again with one stick of ram.
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
post #12 of 39
Quote:
Originally Posted by nintari View Post
Well I tried one more time at 5.0GHz and it ran fine then BSOD so I said to he'll with it and went to reboot and set back..... MOBO is now stuck in an infinite loop of turning off and on with nothing on screen

So not sure if CPU is done or mobo

Tried different power supply and removing stuff but no luck, resetting CMOS didntnseem to prove effective either
It's the mobo.


IT happened to me 2 times. I had to rma 2 times. Had ud3

Seems like this is common with SB mobos. :S
Sandy Bridge
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k 4.5ghz Asrock P67 Extreme 4 Evga Gtx 570 HD G.Skill 8gb 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint F3 Crucial M4 128GB  LitleOn Dvd drive Corsair H50 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2412m Corsair HX750 Cooler Master HAF X 
Audio
Onboard 
  hide details  
Reply
Sandy Bridge
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k 4.5ghz Asrock P67 Extreme 4 Evga Gtx 570 HD G.Skill 8gb 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint F3 Crucial M4 128GB  LitleOn Dvd drive Corsair H50 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2412m Corsair HX750 Cooler Master HAF X 
Audio
Onboard 
  hide details  
Reply
post #13 of 39
Yank the battery if you are still stuck in a loop.
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-750 4.3@1.375v Asus Maximus III Formula Asus ENGTX465 4gb G Skill 2000 Mhz.Trident @2133 9-9-9-27 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ VERTEX 2 50GB SSD/WD 500GB Blue/WD640GB Black Samsung DVD/RW Corsair H-50 Windows 10 home 64 Bit Retail 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 24"1080P LED Asus VE248H Abs M1 Cooler master silent pro 600 modular M600 RS-60... Lian Li Lancool PCK-58 
MouseMouse Pad
Steelseries Kinzu no 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-750 4.3@1.375v Asus Maximus III Formula Asus ENGTX465 4gb G Skill 2000 Mhz.Trident @2133 9-9-9-27 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ VERTEX 2 50GB SSD/WD 500GB Blue/WD640GB Black Samsung DVD/RW Corsair H-50 Windows 10 home 64 Bit Retail 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 24"1080P LED Asus VE248H Abs M1 Cooler master silent pro 600 modular M600 RS-60... Lian Li Lancool PCK-58 
MouseMouse Pad
Steelseries Kinzu no 
  hide details  
Reply
post #14 of 39
I had an issue with my first B2 P8P67 doing stupid crap like this. The only fix was replacing the ROM chip on the board itself with a functional one.
The Wtfer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K ASUS P8Z68-V PRO EVGA GTX 465 w/ 470 Shaders/Memory/Clocks 8GB G.Skill DDR3 1866 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung F3 1TB LG 22X DVD±R DVD Burner Windows 7 Professional 64-Bit Dell U2311H + LG W2242S 
PowerCase
Corsair 750TX Coolermaster RC-692 Advanced 
  hide details  
Reply
The Wtfer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K ASUS P8Z68-V PRO EVGA GTX 465 w/ 470 Shaders/Memory/Clocks 8GB G.Skill DDR3 1866 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung F3 1TB LG 22X DVD±R DVD Burner Windows 7 Professional 64-Bit Dell U2311H + LG W2242S 
PowerCase
Corsair 750TX Coolermaster RC-692 Advanced 
  hide details  
Reply
post #15 of 39
Quote:
Originally Posted by LethalRise750 View Post
I had an issue with my first B2 P8P67 doing stupid crap like this. The only fix was replacing the ROM chip on the board itself with a functional one.
What rom chip? physical? or a file?

Anyway i would just rma to msi, or to the vendor if you are within their return period.
Sandy Bridge
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k 4.5ghz Asrock P67 Extreme 4 Evga Gtx 570 HD G.Skill 8gb 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint F3 Crucial M4 128GB  LitleOn Dvd drive Corsair H50 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2412m Corsair HX750 Cooler Master HAF X 
Audio
Onboard 
  hide details  
Reply
Sandy Bridge
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k 4.5ghz Asrock P67 Extreme 4 Evga Gtx 570 HD G.Skill 8gb 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint F3 Crucial M4 128GB  LitleOn Dvd drive Corsair H50 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2412m Corsair HX750 Cooler Master HAF X 
Audio
Onboard 
  hide details  
Reply
post #16 of 39
People who are afraid of voltage have to be lucky to reach 5.0Ghz.

As long as you're <85C, forget the voltage.
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
White Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Gigabyte P67A-UD7-B3 GTX 480 SLi G.Skill 16GB (4x4GB) 1600/CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 256GB LG 6x BD-RW/HD-DVD Windows 7 SP1 Ultimate 64-bit Dell 'PLP' - 2007FP | 3007WFP-HC | 2007FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Silverstone 1000w [80A]-Rail Antec p190 (Modded) Logitech G700 
Mouse Pad
Steelpad SteelSeries Experience I-2 
  hide details  
Reply
post #17 of 39
Why such drasitic measures? Yank the cmos battery and let it sit for 2-3 mins. Boot it back up and flash the bios to a newer version. This happens a lot with SB mobos and it's a bios problem
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
post #18 of 39
Quote:
Originally Posted by SS_Patrick View Post
Why such drasitic measures? Yank the cmos battery and let it sit for 2-3 mins. Boot it back up and flash the bios to a newer version. This happens a lot with SB mobos and it's a bios problem
that's what I said, but I seem to be getting ignored lol
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
post #19 of 39
Quote:
Originally Posted by SS_Patrick View Post
Why such drasitic measures? Yank the cmos battery and let it sit for 2-3 mins. Boot it back up and flash the bios to a newer version. This happens a lot with SB mobos and it's a bios problem
How come it didn't work on mines then. I had the same issue twice. Removing batter for an hour or just resseting cmos via the jumper did nothing. It sounds like this guy has the same problem. I thought this was a problem with UD3.
Sandy Bridge
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k 4.5ghz Asrock P67 Extreme 4 Evga Gtx 570 HD G.Skill 8gb 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint F3 Crucial M4 128GB  LitleOn Dvd drive Corsair H50 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2412m Corsair HX750 Cooler Master HAF X 
Audio
Onboard 
  hide details  
Reply
Sandy Bridge
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600k 4.5ghz Asrock P67 Extreme 4 Evga Gtx 570 HD G.Skill 8gb 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint F3 Crucial M4 128GB  LitleOn Dvd drive Corsair H50 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2412m Corsair HX750 Cooler Master HAF X 
Audio
Onboard 
  hide details  
Reply
post #20 of 39
Quote:
Originally Posted by enri95 View Post
How come it didn't work on mines then. I had the same issue twice. Removing batter for an hour or just resseting cmos via the jumper did nothing. It sounds like this guy has the same problem. I thought this was a problem with UD3.
Who knows. I have the UD4 and that happened. I also had an MSI 1155 board and it did the same. Didn't bother with the bios on MSI cause the board sucked
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › 2600k @5GHz madness!