Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Gigabyte GTX560Ti Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gigabyte GTX560Ti Problem - Page 2

post #11 of 12
did you try the brand new 270 nvida whql drivers?
post #12 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Booty Warrior View Post
Ah, sorry to hear that. Hate seeing a good card go bad like that, but it happens.

GL with the RMA!
Well, yesterday I got my card back from Gigabyte. Seems to be ok, I played Rift all last night and no artifacting. Thanks for the help again.
ClapTrap
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 @ 3.6 Gigabyte GA-990XA-UD3 HD-695X-CDFC  Kingston HyperX 4 X 2GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1 TB WD Caviar Black  Asus Lightscribe Corsair H100 P/P Win7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 21" Logitech G510 BFG 800W Flat Black NZXT Phantom 
MouseMouse PadAudio
Logitech G500 Razer Goliathus Realtek 7.1 on Logitech Speaker Awtup 
  hide details  
Reply
ClapTrap
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 @ 3.6 Gigabyte GA-990XA-UD3 HD-695X-CDFC  Kingston HyperX 4 X 2GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1 TB WD Caviar Black  Asus Lightscribe Corsair H100 P/P Win7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 21" Logitech G510 BFG 800W Flat Black NZXT Phantom 
MouseMouse PadAudio
Logitech G500 Razer Goliathus Realtek 7.1 on Logitech Speaker Awtup 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Gigabyte GTX560Ti Problem