Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › PROBLEM: GTX 560 Ti and Starcraft 2
New Posts  All Forums:Forum Nav:

PROBLEM: GTX 560 Ti and Starcraft 2 - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
I think most of you guys are forgetting the fact that I used to have a 9800GTX+ and it never did this before. When I had my 9800GTX+, my frame rates did drop drastically in large 4v4 battles. However, it was still playable. On my 560 Ti, it drops to levels that seem like 1 frame per second.. which in turn makes the lag popup window show up every second with my name on it. Not normal at all. And I know for a fact that it's not my internet connection. All game settings and computer hardware have not been touched, other than the video card of course.

I'm guessing that Starcraft 2 doesn't recognize my 560 Ti since the optimal recommended video settings are all set to 'Medium'.

I installed the new driver 275.33 which was released yesterday. I will test it out later tonight if to see if the problem still persists.

EDIT: Driver 275.33 seems to have fixed the problem. I don't experience any sudden drops in FPS anymore. Thanks everyone!
Edited by krnb0iek - 6/6/11 at 10:11am
Flush
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5Ghz Asus P8P67 MSI TFIII PE/OC HD 6950 2GB Corsair XMS3 8GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel 520 Series SSD 180GB, Western Digital Bla... Windows 7 64-bit Dell 23" S2309W & 19" 1905FP Das Keyboard Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec NEO ECO 620W Antec 300 Illusion Razer DeathAdder Steelseries QcK 
  hide details  
Reply
Flush
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5Ghz Asus P8P67 MSI TFIII PE/OC HD 6950 2GB Corsair XMS3 8GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel 520 Series SSD 180GB, Western Digital Bla... Windows 7 64-bit Dell 23" S2309W & 19" 1905FP Das Keyboard Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec NEO ECO 620W Antec 300 Illusion Razer DeathAdder Steelseries QcK 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
well, i have that problem too, dropped from 150 to 30 just like that(in SC2), exit game and did some test withKombustor, fps stays at 50 until i restart my computer, then fps went back up to 130 during Konbustor test.

any way to stop this? i love 4v4...............
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 2500K 4.3GHz Gigabyte Z68X-UD3H-B3 nVIDIA 8GB 
Hard DriveOSPowerCase
1TB Windows 7 SeaSonic M12 Antec 300 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 2500K 4.3GHz Gigabyte Z68X-UD3H-B3 nVIDIA 8GB 
Hard DriveOSPowerCase
1TB Windows 7 SeaSonic M12 Antec 300 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › PROBLEM: GTX 560 Ti and Starcraft 2