Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Issues booting up
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Issues booting up - Page 3

post #21 of 31
I thnik i know what is the problem,maybe your PSU is faulty and cant feed the video card the necessary power,do you have a different PSU to try with that one?
Tk
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.2 Ghz (1.5v) Washer Mod Gigabyte GA-P35-DS3 Evga GTX 480 6 GB DDR 2 Kingmax 800 Mhz (stock) 1000 Mhz (OC) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1000 GB (Raid-0) & WD 200 GB & Hitachi 160 GB LG DVD-RW ThermalRight Extreme 120 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC 24"' Full HD Serioux Corsair HX 520 W SAGITTA Raidmax 
MouseMouse PadAudio
bloody Gun3v3 Gaming X 7 Realtek HD 
  hide details  
Reply
Tk
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.2 Ghz (1.5v) Washer Mod Gigabyte GA-P35-DS3 Evga GTX 480 6 GB DDR 2 Kingmax 800 Mhz (stock) 1000 Mhz (OC) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1000 GB (Raid-0) & WD 200 GB & Hitachi 160 GB LG DVD-RW ThermalRight Extreme 120 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC 24"' Full HD Serioux Corsair HX 520 W SAGITTA Raidmax 
MouseMouse PadAudio
bloody Gun3v3 Gaming X 7 Realtek HD 
  hide details  
Reply
post #22 of 31
Thread Starter 
Do you think it can be my psu? I mean sometime it does work and I can actually use my computer. And when I stress test my system it doesn't crash. Don't know if that changes anything.
post #23 of 31
Quote:
Originally Posted by Heimsgard View Post
Do you think it can be my psu? I mean sometime it does work and I can actually use my computer. And when I stress test my system it doesn't crash. Don't know if that changes anything.
How old is your PSU?It can happen to be your PSU even if when you stress test your pc and it doesn't crash.
It's the video card or the PSU,you need to test these 2 hardwares.
Tk
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.2 Ghz (1.5v) Washer Mod Gigabyte GA-P35-DS3 Evga GTX 480 6 GB DDR 2 Kingmax 800 Mhz (stock) 1000 Mhz (OC) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1000 GB (Raid-0) & WD 200 GB & Hitachi 160 GB LG DVD-RW ThermalRight Extreme 120 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC 24"' Full HD Serioux Corsair HX 520 W SAGITTA Raidmax 
MouseMouse PadAudio
bloody Gun3v3 Gaming X 7 Realtek HD 
  hide details  
Reply
Tk
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.2 Ghz (1.5v) Washer Mod Gigabyte GA-P35-DS3 Evga GTX 480 6 GB DDR 2 Kingmax 800 Mhz (stock) 1000 Mhz (OC) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1000 GB (Raid-0) & WD 200 GB & Hitachi 160 GB LG DVD-RW ThermalRight Extreme 120 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC 24"' Full HD Serioux Corsair HX 520 W SAGITTA Raidmax 
MouseMouse PadAudio
bloody Gun3v3 Gaming X 7 Realtek HD 
  hide details  
Reply
post #24 of 31
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by fonzye View Post
How old is your PSU?It can happen to be your PSU even if when you stress test your pc and it doesn't crash.
It's the video card or the PSU,you need to test these 2 hardwares.
Bought it 05/08/2010.
post #25 of 31
im pretty sure its the capacitors on youre psu try another psu if possible hope this helps
post #26 of 31
Quote:
Originally Posted by Heimsgard View Post
Bought it 05/08/2010.
I suggest you try with another video card or psu it depends wich one you get first.
Tk
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.2 Ghz (1.5v) Washer Mod Gigabyte GA-P35-DS3 Evga GTX 480 6 GB DDR 2 Kingmax 800 Mhz (stock) 1000 Mhz (OC) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1000 GB (Raid-0) & WD 200 GB & Hitachi 160 GB LG DVD-RW ThermalRight Extreme 120 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC 24"' Full HD Serioux Corsair HX 520 W SAGITTA Raidmax 
MouseMouse PadAudio
bloody Gun3v3 Gaming X 7 Realtek HD 
  hide details  
Reply
Tk
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.2 Ghz (1.5v) Washer Mod Gigabyte GA-P35-DS3 Evga GTX 480 6 GB DDR 2 Kingmax 800 Mhz (stock) 1000 Mhz (OC) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1000 GB (Raid-0) & WD 200 GB & Hitachi 160 GB LG DVD-RW ThermalRight Extreme 120 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC 24"' Full HD Serioux Corsair HX 520 W SAGITTA Raidmax 
MouseMouse PadAudio
bloody Gun3v3 Gaming X 7 Realtek HD 
  hide details  
Reply
post #27 of 31
Hmmm fonzye is correct, if a PSU is faulty or playing up it can mimic hardware problems - try to change it to another one and see if that helps.
Thanks for the rep I am gald to help at anytime - feel free to msg me (I am IT Eng. Qualified)and would be happy to help you further if needed...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x6 1100T HexaCore Asus M4A89GTD-Pro XFX ATi Radeon HD HD6950 2gb GDDR5 8gb DDR3 Corsair XMS3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x 64gb SIII SSD, 1 x 1tb Samsung Spinpoint F3 LG BluRay Drive Windows 7 Ultimate 64bit 1 x 40" Evesham HD, 1 x 18.5" BenQ LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK300 Wireless ThermalTake ToughPower 1000w Antec 600 Hundred Gamers ATX Midi Case Logitech MK300 Wireless 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x6 1100T HexaCore Asus M4A89GTD-Pro XFX ATi Radeon HD HD6950 2gb GDDR5 8gb DDR3 Corsair XMS3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x 64gb SIII SSD, 1 x 1tb Samsung Spinpoint F3 LG BluRay Drive Windows 7 Ultimate 64bit 1 x 40" Evesham HD, 1 x 18.5" BenQ LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK300 Wireless ThermalTake ToughPower 1000w Antec 600 Hundred Gamers ATX Midi Case Logitech MK300 Wireless 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
post #28 of 31
Thread Starter 
Looks like I have to buy another powersupply to see if that is the problem need to find somewhere with a good return policy just in case if it isn't.
post #29 of 31
Quote:
Originally Posted by Heimsgard View Post
Looks like I have to buy another powersupply to see if that is the problem need to find somewhere with a good return policy just in case if it isn't.
Good luck.
Tk
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.2 Ghz (1.5v) Washer Mod Gigabyte GA-P35-DS3 Evga GTX 480 6 GB DDR 2 Kingmax 800 Mhz (stock) 1000 Mhz (OC) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1000 GB (Raid-0) & WD 200 GB & Hitachi 160 GB LG DVD-RW ThermalRight Extreme 120 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC 24"' Full HD Serioux Corsair HX 520 W SAGITTA Raidmax 
MouseMouse PadAudio
bloody Gun3v3 Gaming X 7 Realtek HD 
  hide details  
Reply
Tk
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.2 Ghz (1.5v) Washer Mod Gigabyte GA-P35-DS3 Evga GTX 480 6 GB DDR 2 Kingmax 800 Mhz (stock) 1000 Mhz (OC) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1000 GB (Raid-0) & WD 200 GB & Hitachi 160 GB LG DVD-RW ThermalRight Extreme 120 Windows 10 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC 24"' Full HD Serioux Corsair HX 520 W SAGITTA Raidmax 
MouseMouse PadAudio
bloody Gun3v3 Gaming X 7 Realtek HD 
  hide details  
Reply
post #30 of 31
I just remembered this worked for me one time. If u have any external HDs connected disconnect them(this may be the problem....happened to me with my WD external).
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Issues booting up