Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Problem with EA games?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with EA games?

post #1 of 2
Thread Starter 
Whenever I play Crysis 2 and bad company 2, pretty much any EA game online, it disconnectes me after I play for 5 minutes. Note: it doesnt do this is EA partner games, or MOH for some reason. Im trying to figure out whether this is a problem with not having the proper ports open, or just some false detection like what used to happen with punkbuster. The message i get is: Lost connection to other player. Anyone had this happen to them or have any help? thanks, I just bought Crysis 2, and i cant play online.
Dreamchaser
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad q9400 EVGA 790i Ultra GTX 550ti 8GB DDR3 1333mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500+500 RAID0 No need. Vista Ultimate x64 SP2 24" Acer 
KeyboardPowerCase
Microsoft Sidewinder X6 Thermaltake Purepower 600w Antec 300 
  hide details  
Reply
Dreamchaser
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad q9400 EVGA 790i Ultra GTX 550ti 8GB DDR3 1333mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500+500 RAID0 No need. Vista Ultimate x64 SP2 24" Acer 
KeyboardPowerCase
Microsoft Sidewinder X6 Thermaltake Purepower 600w Antec 300 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
I used to get it alot.

Have you tried updating punkbuster?
Phobia
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1100T - 4.40Ghz 990FXA-UD7 VTX3D HD6990 Ripjaws - 1900Mhz CL8 
Hard DriveOSMonitorPower
S3 120gb SSD + 4 x 2TB green Win 7 Ultimate Panasonic 42" + BenQ G2420HD AX1200 
Case
600T White 
  hide details  
Reply
Phobia
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1100T - 4.40Ghz 990FXA-UD7 VTX3D HD6990 Ripjaws - 1900Mhz CL8 
Hard DriveOSMonitorPower
S3 120gb SSD + 4 x 2TB green Win 7 Ultimate Panasonic 42" + BenQ G2420HD AX1200 
Case
600T White 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Problem with EA games?