Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › 560 Ti and 6950...both failing me
New Posts  All Forums:Forum Nav:

560 Ti and 6950...both failing me - Page 2

post #11 of 12
Do you have a heatsink on?

100c is insane, even a stock cooler shouldn't make it that hot.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k ASUS P8P67 WS Revolution 2 x Asus GTX470 900/1800/1700 Corsair Vengence 8gb 
Hard DriveOSMonitorPower
120gb ssd, 4 x 1TB F3's Raid 0, 2TB F4 Backup Windows 7 Catleap 27 1440p Enermax Revolution 1050w 
Case
Case Labs M8 with pedestal  
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k ASUS P8P67 WS Revolution 2 x Asus GTX470 900/1800/1700 Corsair Vengence 8gb 
Hard DriveOSMonitorPower
120gb ssd, 4 x 1TB F3's Raid 0, 2TB F4 Backup Windows 7 Catleap 27 1440p Enermax Revolution 1050w 
Case
Case Labs M8 with pedestal  
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Yeah, definitely check your heat sink and thermal paste connection at that temp.
Best Served Cold.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 @ 3.6GHz Asus P5QL Pro Gigabyte GTX 460 SOC 925MHz 4 GB PC2 OCZ Reaper Series 
Hard DriveOSPowerCase
Seagate 500 GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate Corsair VX550 Thermaltake Soprano Jr 
  hide details  
Reply
Best Served Cold.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E8400 @ 3.6GHz Asus P5QL Pro Gigabyte GTX 460 SOC 925MHz 4 GB PC2 OCZ Reaper Series 
Hard DriveOSPowerCase
Seagate 500 GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate Corsair VX550 Thermaltake Soprano Jr 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › 560 Ti and 6950...both failing me