Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte P67/Z68 boot cycling problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gigabyte P67/Z68 boot cycling problem - Page 47

post #461 of 810
Quote:
Originally Posted by GldRush98 View Post
Sigh. Very disappointing to hear
First Gigabyte. Last Gigabyte. My list of mobo manufacturers keeps dwindling.
For me, it's not that bad. This has been my first Gigabyte board, yes. And I'm impressed with it in almost every way. Not using the reset button is a bit annoying, but it's really not a big deal for me.
post #462 of 810
I am currently stuck in a reboot loop... I was trying to install the asus xonar DG driver and well - it said to connect the device - which it was - so I reseated the card and everything froze up - I held in the power button until it turned off and been in a loop ever since. I've unplugged for a good 15 mins and still in a loop. I hit the reset switch on the board and nothing.

Really really frustrating.

mobo is z68x-ud5-b3
Edited by Zakel2 - 10/26/11 at 11:07pm
Obsidian
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Z68X-UD5-B3 Sapphire 6970 G.Skill 2x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Samsung F3 Something cheap Swftech Apogee HD 
CoolingCoolingCoolingOS
EK FC-6970V2 MCP 355 XSPC EX360 Windows 7  
MonitorPowerCaseAudio
Samsung XL2370 OCZ ModXStream Pro 700W Corsair Obsidian 800D Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
Obsidian
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Z68X-UD5-B3 Sapphire 6970 G.Skill 2x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Samsung F3 Something cheap Swftech Apogee HD 
CoolingCoolingCoolingOS
EK FC-6970V2 MCP 355 XSPC EX360 Windows 7  
MonitorPowerCaseAudio
Samsung XL2370 OCZ ModXStream Pro 700W Corsair Obsidian 800D Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
post #463 of 810
Quote:
Originally Posted by SMK View Post
Zambz what was the longest cmod clear you've done?

I ask because on my P67 I had a horrible boot loop that wouldn't post so I could enter bios, and a 12 hour jumper/battery switch clear woke it up so I could flash to the next bios, which removed my boot loop problem for good.

Sent from my AT&T Samsung Galaxy S2 using Tapatalk.
Thanks so much for your help. Forgive me for the silly question but my mobo has a clear CMOS button which I pressed to do the job, is that sufficient?
post #464 of 810
8 hours later and I'm still having the problem - I left it unplugged and psu turned off all night and tried again and nothing - unplugged everything - hit the cmos clear and still not a thing. The loop lasts for about a second - not even long enough to post or get into the bios.
Obsidian
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Z68X-UD5-B3 Sapphire 6970 G.Skill 2x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Samsung F3 Something cheap Swftech Apogee HD 
CoolingCoolingCoolingOS
EK FC-6970V2 MCP 355 XSPC EX360 Windows 7  
MonitorPowerCaseAudio
Samsung XL2370 OCZ ModXStream Pro 700W Corsair Obsidian 800D Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
Obsidian
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Z68X-UD5-B3 Sapphire 6970 G.Skill 2x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Samsung F3 Something cheap Swftech Apogee HD 
CoolingCoolingCoolingOS
EK FC-6970V2 MCP 355 XSPC EX360 Windows 7  
MonitorPowerCaseAudio
Samsung XL2370 OCZ ModXStream Pro 700W Corsair Obsidian 800D Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
post #465 of 810
For this, you need to remove the battery, don't rely on the button. Id recommend for at least 2 hours.

Sent from my AT&T Samsung Galaxy S2 using Tapatalk.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-7700K Delidded 5.0Ghz Gigabyte AORUS Z270X-GamingK5 EVGA GTX1080FTW.Hybrid.Scythe GT/AP-15 P/P 2x8GB Kingston HyperX Savage Black 2800CL13 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 960 EVO 250GB NVMe Samsung 840 EVO 250GB 1.5TB Hitachi 7K3000 TTWater 360mm w/ Corsair Sp120PWMs 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell S2716DG 2560x1440 144Hz GSync Razer BlackWidow Chroma v2 Corsair AX750 Corsair Carbide 600C Inverse 
MouseAudio
Razer DeathAdder Chroma ALC1220 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-7700K Delidded 5.0Ghz Gigabyte AORUS Z270X-GamingK5 EVGA GTX1080FTW.Hybrid.Scythe GT/AP-15 P/P 2x8GB Kingston HyperX Savage Black 2800CL13 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 960 EVO 250GB NVMe Samsung 840 EVO 250GB 1.5TB Hitachi 7K3000 TTWater 360mm w/ Corsair Sp120PWMs 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell S2716DG 2560x1440 144Hz GSync Razer BlackWidow Chroma v2 Corsair AX750 Corsair Carbide 600C Inverse 
MouseAudio
Razer DeathAdder Chroma ALC1220 
  hide details  
Reply
post #466 of 810
Thank you! Will give it a shot after class.
Obsidian
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Z68X-UD5-B3 Sapphire 6970 G.Skill 2x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Samsung F3 Something cheap Swftech Apogee HD 
CoolingCoolingCoolingOS
EK FC-6970V2 MCP 355 XSPC EX360 Windows 7  
MonitorPowerCaseAudio
Samsung XL2370 OCZ ModXStream Pro 700W Corsair Obsidian 800D Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
Obsidian
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Z68X-UD5-B3 Sapphire 6970 G.Skill 2x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Samsung F3 Something cheap Swftech Apogee HD 
CoolingCoolingCoolingOS
EK FC-6970V2 MCP 355 XSPC EX360 Windows 7  
MonitorPowerCaseAudio
Samsung XL2370 OCZ ModXStream Pro 700W Corsair Obsidian 800D Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
post #467 of 810
This is ridiculous, I can't believe they haven't fixed it. I'm suffering from the same problem. I've got a Z68XP-UD3P and it has been running solid for a month or more now. This morning it worked perfectly fine, I shut it down (and did a Windows update), went out, came back and when I turned it on it started boot looping. Has anybody found a solution yet? I'm going to take the CMOS battery out and leave it overnight and I'll post back with my results tomorrow.
post #468 of 810
Yeah - I left my battery out for a few hours and nothing. Really don't know what to do.
Obsidian
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Z68X-UD5-B3 Sapphire 6970 G.Skill 2x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Samsung F3 Something cheap Swftech Apogee HD 
CoolingCoolingCoolingOS
EK FC-6970V2 MCP 355 XSPC EX360 Windows 7  
MonitorPowerCaseAudio
Samsung XL2370 OCZ ModXStream Pro 700W Corsair Obsidian 800D Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
Obsidian
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Z68X-UD5-B3 Sapphire 6970 G.Skill 2x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Samsung F3 Something cheap Swftech Apogee HD 
CoolingCoolingCoolingOS
EK FC-6970V2 MCP 355 XSPC EX360 Windows 7  
MonitorPowerCaseAudio
Samsung XL2370 OCZ ModXStream Pro 700W Corsair Obsidian 800D Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
post #469 of 810
so F9 didnt solve this problem? or did it?
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
Hasy-E
(19 items)
 
Westy-EP
(14 items)
 
NP8153
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6700HQ Intel® HM170 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 1070 GPU with 8GB GDDR5 16GB Dual Channel DDR4 2400MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SAMSUNG 850 EVO 500GB M2 HGST Travelstar 1TB 7200RPM  Windows 10 Pro 64-bit 15.6" 1080P IPS with G-SYNC Technology 
Keyboard
Color illuminated keyboard 
  hide details  
Reply
post #470 of 810
Quote:
Originally Posted by Coxy View Post
This is ridiculous, I can't believe they haven't fixed it. I'm suffering from the same problem. I've got a Z68XP-UD3P and it has been running solid for a month or more now. This morning it worked perfectly fine, I shut it down (and did a Windows update), went out, came back and when I turned it on it started boot looping. Has anybody found a solution yet? I'm going to take the CMOS battery out and leave it overnight and I'll post back with my results tomorrow.
Unplug the cable from the back of your PSU, unplug the 24-pin and 8-pin cables from your motherboard, take out the CMOS battery from the motherboard, and leave it for 5 minutes. Worked for me.

Sent from my HTC HD2
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte P67/Z68 boot cycling problem