Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Need help troubleshooting sig rig..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help troubleshooting sig rig..

post #1 of 8
Thread Starter 
Dunno what the issue is. In a game and the monitor goes black, HD's start spinning and I need to restart. I have another rig with a SB processor for the next week so testing shouldn't be an issue. Not sure where to start though...

Just recently updated nvidia drivers / added on 3d vision kit but I wasn't using the kit during the last two crashes.
post #2 of 8
does this only happen in game or when there are other tasks? or even one game in particular? have you installed anything recently, try uninstalling and removing anything you recently installed, try reverting back to your old GPU drivers, otherwise try cancelling out the GPU; try it on a different system, see how that works,
Predator
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 930 @4.0Ghz Asus P6X58D premium Asus GTX480 Sli G.skill 6GB + G.Skill Turbulance RAM cooler 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x 60GB OCZ Vertex 2 + 2x2TB Western Digital Pioneer BD-R/RW Windows 7 Ultimate 64bit Samsung 32' LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair TX850W Corsair Obsidian 800D Razer Naga 
Mouse Pad
nl 
  hide details  
Reply
Predator
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 930 @4.0Ghz Asus P6X58D premium Asus GTX480 Sli G.skill 6GB + G.Skill Turbulance RAM cooler 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x 60GB OCZ Vertex 2 + 2x2TB Western Digital Pioneer BD-R/RW Windows 7 Ultimate 64bit Samsung 32' LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair TX850W Corsair Obsidian 800D Razer Naga 
Mouse Pad
nl 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by mothug View Post
does this only happen in game or when there are other tasks? or even one game in particular? have you installed anything recently, try uninstalling and removing anything you recently installed, try reverting back to your old GPU drivers, otherwise try cancelling out the GPU; try it on a different system, see how that works,
Only in game so far, died both on BFBC2 and Global Agenda. Will go back with the older drivers see if that helps. Will report back tomorrow.
post #4 of 8
good luck mate
Predator
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 930 @4.0Ghz Asus P6X58D premium Asus GTX480 Sli G.skill 6GB + G.Skill Turbulance RAM cooler 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x 60GB OCZ Vertex 2 + 2x2TB Western Digital Pioneer BD-R/RW Windows 7 Ultimate 64bit Samsung 32' LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair TX850W Corsair Obsidian 800D Razer Naga 
Mouse Pad
nl 
  hide details  
Reply
Predator
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 930 @4.0Ghz Asus P6X58D premium Asus GTX480 Sli G.skill 6GB + G.Skill Turbulance RAM cooler 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x 60GB OCZ Vertex 2 + 2x2TB Western Digital Pioneer BD-R/RW Windows 7 Ultimate 64bit Samsung 32' LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair TX850W Corsair Obsidian 800D Razer Naga 
Mouse Pad
nl 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
Just an update. I changed drivers and I continued to have issues. Changed to a 570 and I haven't had any for a little bit so I'm RMAing the GPU. Kinda weird it just randomly started happening.. Oh well. Hopefully I have no more issues.
post #6 of 8
Have you uninstalled the 3Dvision also?
Game Killer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 990 extreme @ 4.2GHz ASRock X58 Extreme MSI GTX-580 lightning G.Skill Ripjaws X DDR3-2000 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 510 250Gb SSD WD RE4 250Gb x 4 Raid-0 Plextor DVR 880SA VenomousX 
OSKeyboardPowerCase
W7 Razor Lycosa PC power & cooling 950 CM ATCS-840 
AudioOther
SB Xf-i Xtreme Professional, Z2300 speakers WD 1Tb external SATA II 64Mb cache HD 
  hide details  
Reply
Game Killer
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 990 extreme @ 4.2GHz ASRock X58 Extreme MSI GTX-580 lightning G.Skill Ripjaws X DDR3-2000 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 510 250Gb SSD WD RE4 250Gb x 4 Raid-0 Plextor DVR 880SA VenomousX 
OSKeyboardPowerCase
W7 Razor Lycosa PC power & cooling 950 CM ATCS-840 
AudioOther
SB Xf-i Xtreme Professional, Z2300 speakers WD 1Tb external SATA II 64Mb cache HD 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Thread Starter 
it comes with the drivers. I basically told nvidia to do a clean install each time.
post #8 of 8
Thread Starter 
ugh well I've been running with the new gpu for a while now. Issues went away for a while.. I have no idea why they went away or for what reason. I just sent my old gpu back yesterday and today it stated again... This time I got some info from windows when it restarted:

Problem signature:
Problem Event Name:BlueScreen
OS Version:6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID:1033

Additional information about the problem:
BCCode:116
BCP1:FFFFFA800AB3B4E0
BCP2:FFFFF8800FA92970
BCP3:FFFFFFFFC000009A
BCP4:0000000000000004
OS Version:6_1_7601
Service Pack:1_0
Product:256_1

Files that help describe the problem:
C:\\Windows\\Minidump\\062311-9999-01.dmp
C:\\Users\\IceMan\\AppData\\Local\\Temp\\WER-14274-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\\Windows\\system32\\en-US\\erofflps.txt
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Need help troubleshooting sig rig..