Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › Custom Video wiring Help with Andy Worhal like colors and flickering
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Custom Video wiring Help with Andy Worhal like colors and flickering

post #1 of 2
Thread Starter 
ok guys so im in the process of doing one of my custom builds and im having a weird issues of flickering and off (blue/red) colors

Ok so Im wiring a component hd/svideo jacks into a xbox 360 vga wiring harness all the cables are still there just unused. So Ive tapped into the wiring and spliced in the cables leading to my jacks but when I hook up the Component HD and turn it on I will get off color picture for about 30 sec then the screen starts to flicker and tear.

Now the svideo doesnt even do that all I get is a grey screen with a black line down the middle.

Im wondering if its improper shielding? or maby I got some wires mixed up. Any help any of you guys can give me will be most appreciated

heres a picture of what im doing *hasnt been cleaned up just using electrical tape for now to test*

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

managed to get a pic while it was flickering
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Edited by racer86 - 6/8/11 at 1:57pm
post #2 of 2
Thread Starter 
No one?? I could use some help here lol
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › Custom Video wiring Help with Andy Worhal like colors and flickering