Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX470 Problems?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX470 Problems? - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
running at 100mhz, got the 650i machine formatting to try stuff out :>
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Thread Starter 
Its gotta be the card unless im missing something else....

Just tried it in my 650i rig, does the exact same stuff it does in my primary rig, and its a different OS and driver version I set it up with. And does it in both PCIe slots.

this is absolutely ridiculous at this point.
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
Any chance the cards bios could be messed up?

testing alst night i was playing with the voltage, the cards vid is 1.025 and i was able to back it off to .925 before having any issues. that seems kinda odd itd undervolt that much before getting worse than it is...
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX470 Problems?