Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte GA-P67A-UD4 won't POST
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gigabyte GA-P67A-UD4 won't POST - Page 2

post #11 of 12
Quote:
Originally Posted by darcyn View Post
Yes, I triple checked all the connections.

I've tried removing the battery several times too, waiting sometimes up to half an hour, but still nothing.

Yeah, I'll probably try exchanging the PSU next, but I might have to wait until after my finals before I can find the time.
Try using the PSU in another system or using another PSU.

Since you have a Corsair TX, which is a very good PSU, I would bet against it being DOA out of the box (although it could happen).
5 GHz SFF Box
(18 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7-2700K @ 5.0 GHz, 1.38V Asus Maximus IV GENE Asus GTX 670 DC II 4x4GB Samsung 30nm @ DDR3-2133 9-9-9-21 1.5V 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Plextor M3 SSD WD Velociraptor 500GB WD Caviar Black 1TB WD Caviar Green 2TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermalright HR-02 (GT AP-15 Push/Pull) Windows 7 Pro x64 LG 27" 2560x1440 S-IPS (Calibrated with Eye-One) CM Quickfire Rapid 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic X-750 Silverstone SG09 Logitech MX518 Steelseries QcK 
Audio
Asus Xonar DX + Shure SRH840 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Core i5-3570K Gigabyte H61N-USB3 Mini-ITX 2x4GB Samsung 30nm DDR3 Samsung 830 128GB SSD 
Hard DriveOSPowerCase
WD Scorpio Blue 500GB Win 7 Pro x64 Antec 90W DC-DC/Delta power brick Antec ISK 110 
  hide details  
Reply
5 GHz SFF Box
(18 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7-2700K @ 5.0 GHz, 1.38V Asus Maximus IV GENE Asus GTX 670 DC II 4x4GB Samsung 30nm @ DDR3-2133 9-9-9-21 1.5V 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Plextor M3 SSD WD Velociraptor 500GB WD Caviar Black 1TB WD Caviar Green 2TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermalright HR-02 (GT AP-15 Push/Pull) Windows 7 Pro x64 LG 27" 2560x1440 S-IPS (Calibrated with Eye-One) CM Quickfire Rapid 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic X-750 Silverstone SG09 Logitech MX518 Steelseries QcK 
Audio
Asus Xonar DX + Shure SRH840 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Core i5-3570K Gigabyte H61N-USB3 Mini-ITX 2x4GB Samsung 30nm DDR3 Samsung 830 128GB SSD 
Hard DriveOSPowerCase
WD Scorpio Blue 500GB Win 7 Pro x64 Antec 90W DC-DC/Delta power brick Antec ISK 110 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Are you for sure you have buzzer/speaker installed?
Edited by beetlespin - 6/9/11 at 8:37pm
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.5GHZ 1.33Vcore Asus P8P67 Deluxe B3 GIGABYTE 570 GTX 13I Rev2 G Skill 1600 2x2 set 
Hard DriveCoolingOSMonitor
kingston hyperx 3k  xspc rs 240 kit windows 7 64bit 22" viewsomic hd led 
Power
Seasonic x750 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.5GHZ 1.33Vcore Asus P8P67 Deluxe B3 GIGABYTE 570 GTX 13I Rev2 G Skill 1600 2x2 set 
Hard DriveCoolingOSMonitor
kingston hyperx 3k  xspc rs 240 kit windows 7 64bit 22" viewsomic hd led 
Power
Seasonic x750 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte GA-P67A-UD4 won't POST