post #1 of 1
Thread Starter 
I bought this monitor back in december and used it until early january and then started using it again since may. When I was watching a youtube clip yesterday, my screen suddenly had what appeared to be these green lines going both horizontally and vertically (looks like a bunch of green dots if you look up close).

I switched my gpu to a spare one and it still showed same dots. hooked up hdmi instead of dvi and still showed same thing.. hooked my laptop to monitor instead of my desktop and still same thing. I don't understand how it suddenly just turned bad like that =/. I live in ky and it's past the newegg return date, but I still have warranty with ASUS. I've been trying to look how to get an RMA request on their website, but I'm having trouble finding out how. I think I'm supposed to find an asus service center near me and send them my monitor, but I don't think there is one in kentucky. what should I do? I feel like the packaging and shipping is going to be killer
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k@ 4.4Ghz 1.304V ASUS P8Z68-V PRO EVGA GTX 460 (Fermi) SC 1gb G.Skill Sniper 8gb DDR3 1866 
OSMonitorPowerCase
Win 7 64-bit ASUS VH232H 23" 5ms 1080p LCD Seasonic S12II 620 Bronze Antec 300 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k@ 4.4Ghz 1.304V ASUS P8Z68-V PRO EVGA GTX 460 (Fermi) SC 1gb G.Skill Sniper 8gb DDR3 1866 
OSMonitorPowerCase
Win 7 64-bit ASUS VH232H 23" 5ms 1080p LCD Seasonic S12II 620 Bronze Antec 300 
  hide details  
Reply