Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › FurMark Not Fully Utilising Second 580
New Posts  All Forums:Forum Nav:

FurMark Not Fully Utilising Second 580

post #1 of 4
Thread Starter 
I'm trying to OC my GPUs, but running FurMark 1.8.2 Multi-GPU only takes my second GPU to ~50% usage, games usually get both to 100%.

What's the problem?

-SK
post #2 of 4
Quote:
Originally Posted by SerenityKill3r View Post
I'm trying to OC my GPUs, but running FurMark 1.8.2 Multi-GPU only takes my second GPU to ~50% usage, games usually get both to 100%.

What's the problem?

-SK
It is mostly likely due to throttling. GTX580 protects itself against possible damage.

Read here:
http://boardreader.com/thread/Weird_...3ikdX783e.html

http://www.overclock.net/nvidia/8721...ng-issues.html

You can try to disable this 'safety feature': (use at your own risk)
http://www.techpowerup.com/134460/Di...ing-GPU-Z.html
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by windfire View Post
It is mostly likely due to throttling. GTX580 protects itself against possible damage.

Read here:
http://boardreader.com/thread/Weird_...3ikdX783e.html

http://www.overclock.net/nvidia/8721...ng-issues.html

You can try to disable this 'safety feature': (use at your own risk)
http://www.techpowerup.com/134460/Di...ing-GPU-Z.html
Oh ok, I'll read more into it, thanks

I also find it funny that neither of us have AMD parts in our sig rigs, yet have AMD avatars
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by SerenityKill3r View Post
Oh ok, I'll read more into it, thanks

I also find it funny that neither of us have AMD parts in our sig rigs, yet have AMD avatars
I am an AMD man at heart
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › FurMark Not Fully Utilising Second 580