Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Ccc not opening
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Ccc not opening

post #1 of 4
Thread Starter 
I'm using windows 7 64 bit and i recently bought a laptop using an ati 5650m.
I installed the newest drivers and catalyst control center yesterday but everytime i try to launch it nothing happens.

The mouse pointer spins has if its working to open up the program but then stops and the program never opens...


Anyone knows of a way to fix this? I tried removing the drivers with driver sweeper, re installed them and re installed Ccc also but i still get the same problem.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 860 3.33 ghz Gigabyte p55-UD4P GTX 560ti SLI 8 gb Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb caviar black Windows 7 64 bit BenQ 22.5 Inches Razer Lachesis 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850 Modular Corsair 650D Razer Naga SteelSeries Starcraft II 
Audio
Razer Carcharias 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 860 3.33 ghz Gigabyte p55-UD4P GTX 560ti SLI 8 gb Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb caviar black Windows 7 64 bit BenQ 22.5 Inches Razer Lachesis 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850 Modular Corsair 650D Razer Naga SteelSeries Starcraft II 
Audio
Razer Carcharias 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Try running a Registry Repair program, I'd recommend Auslogics Registry Cleaner.
It's free, don't worry and it works like a charm. Fixed lots of problems on my computer. An example is: I hit the "Shut down" button in the Start Menu, Windows 7 shut down, but the computer was still running. After I ran the scan and fixed the issues it got resolved.

Download Link: http://download.cnet.com/Auslogics-R...ml?tag=mncol;3
post #3 of 4
Thread Starter 
Im already using ccleaner, and it did not work.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 860 3.33 ghz Gigabyte p55-UD4P GTX 560ti SLI 8 gb Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb caviar black Windows 7 64 bit BenQ 22.5 Inches Razer Lachesis 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850 Modular Corsair 650D Razer Naga SteelSeries Starcraft II 
Audio
Razer Carcharias 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 860 3.33 ghz Gigabyte p55-UD4P GTX 560ti SLI 8 gb Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb caviar black Windows 7 64 bit BenQ 22.5 Inches Razer Lachesis 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850 Modular Corsair 650D Razer Naga SteelSeries Starcraft II 
Audio
Razer Carcharias 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
fixed it. Since this is my first laptop i didn't know that you absolutly needed to use the manufacturers drivers for your gpu card... so this fixed it.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 860 3.33 ghz Gigabyte p55-UD4P GTX 560ti SLI 8 gb Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb caviar black Windows 7 64 bit BenQ 22.5 Inches Razer Lachesis 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850 Modular Corsair 650D Razer Naga SteelSeries Starcraft II 
Audio
Razer Carcharias 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 860 3.33 ghz Gigabyte p55-UD4P GTX 560ti SLI 8 gb Kingston HyperX 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb caviar black Windows 7 64 bit BenQ 22.5 Inches Razer Lachesis 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850 Modular Corsair 650D Razer Naga SteelSeries Starcraft II 
Audio
Razer Carcharias 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Ccc not opening